Dizi Atv ’de izlenir

Yeni sezona iddialı hazırlanan atv’nin 3 yeni dizisi, Eylül’den itibaren soluksuz izlenecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ağustos 2018 Güncelleme 13 Ağustos 2018, 04:39
Dizi Atv ’de izlenir

İÇİNDEKİLER



Yıllardır dillere pelesenk olan 'Dizi atv'de izlenir sloganı', yine hakkını veriyor. Yıllardır en iyi yapımları ekrana getiren atv, yeni yayın dönemine Eylül'de başlıyor! atv dizileri, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Sen Anlat Karadeniz, Aşk ve Mavi ile Beni Bırakma, yeni bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda ekrana 'merhaba' demeye hazırlanan üç yeni dizi; 'Bir Zamanlar Çukurova', 'Can Kırıkları' ve 'Yıllar Sonra' ise seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Esra Erol'da, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Kim Milyoner Olmak İster? ve haber bültenleriyle atv, yeni sezonda da Türkiye'nin en çok izlenen kanalı olacak...



YILLAR SONRA
Dizi;
çocukluk aşkı olan iki gencin yıllar sonra hayatlarının keşişmesiyle yaşanacak ayrılıklar ve hüzünler ele alınacak. Barışmaları oldukça güç olan ikilinin serüveni çok sevilecek.



BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA
İddialı
kadrosuyla dikkat çeken dizide; aşkı için öldürmeyi göze almış 'Yılmaz' ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden 'Zülayha'nın hikayesi anlatılıyor.



CAN KIRIKLARI
Aksiyon sahneleriyle soluksuz izlenecek olan dizide; Leyla ve Zeynep adındaki iki kadın polisin başından geçenler anlatılacak.