Yabancı damat

Yasemin Allen,bir taşla iki kuş vurdu. Başrolünde yer aldığı ABD’de gösterilecek bir dizinin çekimleri için Malezya’da olan güzel oyuncu, burada aşık oldu. Allen, adının Jamie olduğu öğrenilen ABD’li bir yönetmenle kısa süredir birlikte

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ağustos 2018 Güncelleme 05 Ağustos 2018, 01:32
Yabancı damat

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Yasemin Allen, kariyerindeki başarıyı özel hayatına da taşıdı. Birkaç aydır başrolünde yer aldığı ve ABD'de gösterime girecek 'Strike Back' isimli dizinin çekimleri için Malezya'da olan 29 yaşındaki Allen, burada aradığı aşkı buldu. Bugüne kadar özel hayatıyla gündeme gelmekten çekinen ve kendisini kariyerine adayan güzel oyuncu, dizi ekibindeki Jamie isimli bir ABD'li yönetmenle yakınlaştı.



​BABA İNGİLİZ, ANNE TÜRK
Malezya'daki çekimler sırasında arkadaşlıkları ilerleyen Yasemin Allen ile yabancı damat, geçtiğimiz hafta da çekimden buldukları ilk fırsatta Malezya'da birkaç günlük tatile çıktı. Efsane sanatçı Suna Yıldızoğlu ile Dudley Allen'in kızları olan güzel oyuncu, İngiltere'de dünyaya geldi. Yıllar önce verdiği bir röportajda Türk erkeklerinin maçoluğundan şikayet eden Yasemin Allen, uzun süre kendisi gibi oyuncu Onur Tuna ile aşk yaşamıştı.



Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde ABD'li sevgilisiyle çıktığı tatilden bu kareyi paylaştı. Allen, sevgilisinin arkadan fotoğrafını paylaşıp altına kalpli emoji yapmıştı.