Karizma çöpe gitti

Yağmur ile Irmak Ünal’ın önceki akşamki eğlencesi olaylı bitti. Bebek’te eğlenen kardeşlerden Yağmur, çıkışta ayakta duramıyordu. Dengesini kaybedip çöp kamyonunun içine düşen Ünal’ın, karizmayı çizdirdiği anlar kare kare böyle objektiflere takıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ağustos 2018 Güncelleme 05 Ağustos 2018, 01:30
Karizma çöpe gitti

İÇİNDEKİLER



Bu
görüntüler Cihan Ünal'ı kızdıracak... Usta sanatçının Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak ile Türkan Şoray'dan olan küçük kızı Yağmur, önceki akşam Bebek Lucca'daydı. Geçtiğimiz yıl boşanan Irmak Ünal ile 33 yaşındaki kardeşi Yağmur, mekanda geç saatlere dek eğlendi. Yağmur Ünal'ın yanında geçtiğimiz hafta kıskançlık yüzünden ayrıldığı Kasım Garipoğlu vardı. Barışmalarını Lucca'da kutlayan ikiliye işadamının arkadaşları ve kardeşi eşlik etti.


41 yaşındaki iki çocuk annesi Irmak Ünal da grup içerisinde bulunan Anıl Tetik'le yakınlaştı. Survivor yarışmasıyla ünlenen 28 yaşındaki oyuncuyla sarmaş dolaş dans eden Irmak Ünal, mekanı kendisinden 13 yaş küçük Anıl Tetik'le el ele terk etti. Tetik, flaşları görünce Ünal'ın elini bırakıp taksiye binmeye çalıştı. Bu olaydan birkaç dakika sonra ise kapıda Yağmur Ünal belirdi.


İŞÇİLER YARDIM ETTİ...
Güçlükle ayakta duran güzel yapımcının imdadına ablası yetişti. Ancak topuklu ayakkabıları yüzünden yürümekte iyice zorlanan Yağmur Ünal, dengesini kaybedip belediyeye ait çöp kamyonunun içine düştü. Ablası ve belediye ekiplerinin yardımıyla ayağa kaldırılan Yağmur Ünal, ayakkabılarını eline alıp aracına bindi. Ünal'ın bu halleri, "Yağmur'un karizması çöpe gitti" dedirtti.



Yağmur Ünaltopuklu ayakkabıları iyice zorladı.



Ünal, bir anda işte böyle dengesini kaybetti.


HALİL ÇİLİNGİR