Bodrum'da servet 'yat'ıyor

Dünyaca ünlü milyoner ve yıldızların yaz başından beri akın ettiği Bodrum’u yüzen saraylar bastı! Yalıkavak’taki marinada demirli olan yüzlerce ultra lüks yattan sadece 15 tanesinin toplam fiyatı ise 300 milyon dolardan bile fazlaydı!..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ağustos 2018 Güncelleme 03 Ağustos 2018, 03:03
Bodrum’da servet ’yat’ıyor

İÇİNDEKİLER



Bu yaz başından beri dünyaca ünlü yıldızlar ve jet sosyetenin adresi olan Bodrum'u yüzen saraylar kuşattı. Önceki gün Yalıkavak'taki marinada çekilen fotoğraf ise Bodrum'un lüksün adresi olduğunun en iyi örneğiydi. Küçüklü büyüklü yüzlerce teknenin demirlediği Yalıkavak Marina'da şu anda bulunan sadece 15 yatın toplam fiyatı 300 milyon doları aştı. Bunlar arasında özellikle 2 yüzen saray ön plana çıktı. Ultra lüks yatlardan biri Mayıs'tan beri Bodrum'da demirli olan 'Kaiser' isimli lüks yattı. Ukraynalı işadamı Aleksander Yaroslavsky'nin sahibi olduğu 60 metrelik ve 80 milyon dolarlık yatın Mayıs ayından beri sadece yakıt alımı için ülkemize bıraktığı para, 2 milyon lirayı buldu.


ULTRA ZENGİNLİK
Yine Yalıkavak'ta demirli diğer ultra lüks yat ise Ocak'ta yaşamını yitiren Amerikalı milyoner Bruce Halle'ye ait. Şimdilerde merhum işadamının eşi Diane Halle ve dostlarının Bodrum koylarını gezdiği 'Martha Ann' isimli 70 metrelik yatın fiyatı da tam tamına 78 milyon dolar…


TÜRKiYE TATİLİ DÜNYA BASININDA
Kate Moss'un geçtiğimiz günlerdeki Bodrum tatili, İngiliz Daily Mail gazetesine haber oldu. Gazete, top modelin haftalığı 50 bin dolar olan 'Carpe Diem 4' isimli yatla Bodrum'u gezip keyifli bir tatil geçirdiğini yazdı.


DOĞAN SAVAŞ