İtalya'da 'şah'landı

Altuğ Leblebici’den kendi gibi sosyetik aşkı Aslışah Alkoçlar’a lüks sürpriz. Madenci işadamı, önceki gün 25 yaşına basan sevgilisini İtalya’ya götürdü. Sosyetik çiftin kaldığı otelin geceliği ise 21 bin lira!...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Temmuz 2018 Güncelleme 23 Temmuz 2018, 04:22
İtalya’da ’şah’landı

İÇİNDEKİLER

Birkaç aydır kendisi gibi sosyetik Altuğ Leblebici ile aşk yaşayan Aslışah Alkoçlar'a yaş gününde büyük sürpriz... Madenci bir ailenin oğlu olan Leblebici, 25 yaşına giren Alkoçlar'ın ayağını yerden kesti. Genç işadamı, Aslışah Alkoçlar'ı İtalya'nın gözde tatil bölgesi Positano'ya götürdü.

'SENİ SEVİYORUM'...
Amalfi Kıyısı'ndaki lüks bir oteli seçen Altuğ Leblebici, kesenin de ağzını açmaktan kaçınmadı. Leblebici, aşkına unutamayacağı bir yaş günü yaşatmak için otelin geceliği yaklaşık 21 bin lira olan en güzel odasını seçti. Bu arada ilişkinin ilk başlarında "Sadece arkadaşız" açıklaması yapan sosyetik çift, beraberliklerini de artık doludizgin yaşıyor. Altuğ Leblebici, Aslışah Alkoçlar'ın fotoğrafını instagram'da paylaşıp "Seni seviyorum" diye yazdı.




JET-SET TATİL!

Altuğ​ Leblebici'nin Aslışah Alkoçlar'ı yaş günü için götürdüğü Positano'da şu sıralar dünyaca ünlü modacı Tommy Hilfiger gibi jet sosyete tatil yapıyor...




Sosyetik çift, İtalya'da konaklamak için lüks bir oteli tercih etti. İkili, aralarında ünlü raket Maria Sharapova'nın da olduğu yıldızlarla aynı yerde tatil yapıyor.