Uğur Akkuş ile Gonca Akkuş boşandı!

Adı Ebru Şallı ile aşk dedikodularına karışan finansçı Uğur Akkuş ile Gonca Akkuş, anlaşmalı olarak boşandı. Uğur Akkuş, çocuklara Trump Towers'ta 2 daire, ayda 6 bin TL nafaka ödeyecek.

Giriş Tarihi 18 Mayıs 2018, 00:00 Güncelleme 18 Mayıs 2018, 17:01
Uğur Akkuş ile Gonca Akkuş boşandı!

İÇİNDEKİLER



Finansçı Uğur Akkuş ile Gonca Akkuş 2007 yılında evlendi. Çiftin bir kız ve bir erkek çocuğu oldu. Uğur Akkuş'a 3 kere boşanma davası açıp feragat eden Gonca Akkuş, 3 ay önce dördüncü kez boşanmak için dava açmıştı. Eşinin kendisini aldattığını ve şiddet uyguladığını ileri süren Gonca Akkuş, 20 milyon TL maddi, 20 milyon TL manevi olmak üzere toplam 40 milyon TL tazminat, kendi için 20 bin TL çocukları için de 10'ar bin TL aylık nafaka istemişti.


"EŞİMİ BAŞKA KADINLARLA PAYLAŞMAK İSTEMİYORUM"

Sözcü'nün haberine göre; çekişmeli olarak devam eden boşanma davasında Gonca Akkuş, Ebru Şallıile ilişki yaşadığı haberleri çıkan eşinin kendisine yıllarca şiddet uyguladığını ileri sürerek, "Şiddet ve korku içinde yaşamamak, eşimi başka kadınlarla paylaşmamak için evliliğimi bitirmek istiyorum" demişti. Uğur Akkuş ise avukatı aracılığıyla açtığı karşı boşanma davasında çocuklarının kalıcı velayetini istemişti.



AVUKAT ANLAŞMA PROTOKOLÜNÜ SUNDU, MAHKEME ÇİFTİ BOŞADI

Uğur Akkuş ve Gonca Akkuş, Aile Mahkemesi'nde dün görülen duruşmaya avukatları ile birlikte katıldı. Uğur Akkuş'un avukatı, tarafların anlaştığını belirterek mahkemeye boşanma protokolünü sundu. Mahkeme, Akkuş çiftinin boşanmasına karar verdi.



Protokole göre Uğur Akkuş, çocuklarına Trump Towers'ta birer daire verdi. Çocukların velayeti annede kalırken, Uğur Akkuş'un iki çocuğu ve Gonca Akkuş için 2'şer bin TL'den toplam ayda 6 bin TL nafaka ödenmesine karar verildi.