Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'ya hapis cezası! Çağatay Ulusoy tutuklanacak mı? Gizem Karaca tutuklanacak mı?

Çok sayıda ünlü ismin yargılandığı uyuşturucu davasında mahkeme kararını verdi. Kararda Gizem Karaca ve Çağatay Ulusoy 4’yıl 2’şer ay hapis cezasına çarptırıldı. Çağatay Ulusoy hakkında hapis cezası kararının verilmesinin ardından sosyal medya sallandı. Çağatay Ulusoy hayranları mahkemeden çıkan hapis cezası kararı karşısında büyük bir şaşkınlık içindeler. Peki Çağatay Ulusoy tutuklanacak mı? İşte cevabı...

Giriş Tarihi 17 Mayıs 2018, 00:00 Güncelleme 17 Mayıs 2018, 11:51
Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca’ya hapis cezası! Çağatay Ulusoy tutuklanacak mı? Gizem Karaca tutuklanacak mı?

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın aralarında bulunduğu uyuşturucu operasyonu davasında mahkemeden karar çıktı. Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca hapis cezasına çarptırıldılar. Çağatay Ulusoy 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

ÇAĞATAY ULUSOY KAÇ YIL HAPİS YATACAK?

Mahkeme kararı kesinleşirse ünlü oyuncu tam olarak 1 yıl 9 ay hüküm giyecek. Şu sıralar yeni bir dizi çekmek ile uğraşan Çağatay Ulusoy'un eğer ki cezasının onanması durumunda, 2 yıl setlerden uzak kalacak ve bu proje muhtemelen iptal olmuş olacak.

2013 yılında gerçekleşen operasyon kapsamında haklarında soruşturma başlatılan yıldız oyuncuların cezası bugün onandı. Daha önce uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alınmıştı. Daha sonra serbest bırakılmıştı.

UYUŞTURUCU KULLANDIĞINI KABUL ETMİŞTİ

İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan yargılama kapsamında savunma yapan Çağatay Ulusoy, uyuşturucu madde kullandığını kabul ederek, "Bizim camiada birçok kişi esrar içiyor. O dönemde Emir'in Yolu dizisinde oynuyordum. Psikolojik ve ruhen sıkıntılı bir dönemdeydim. Daha fazla içmeye başladım, kimseye uyuşturucu temin etmedim" demişti.

Mahkeme davada yargılanan diğer sanıkları da çeşitli miktarlarda hapis cezasına çarptırırken 6 tutuksuz sanığın ise tutuklanmasını kararlaştırdı. Yargıtay'ın verilen cezaları onaması halinde ünlü isimler cezaevine girecek.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

23 Eylül 1990 yılında doğmuştur ve 26 yaşındadır. Çağatay Ulusoy terazi burcudur. Boyu 1.90 cm olan Ulusoy, 81 kilodur. İstanbul'da doğmuş ve büyümüştür. Kendisiyle beraber iki çocuğu olan bir aileye sahip olan Ulusoy'un küçük bir erkek kardeşi vardır. Erkek kardeşi Atalay Ulusoy'dur. Çağatay Ulusoy'un annesi Refiye Ulusoy Boşnak kökenlidir. Ulusoy'un babası Aylin Ulusoy ise Bulgaristan göçmenidir.

GİZEM KARACA KİMDİR?

Gizem Karaca, 9 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca'dır. Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selaniklidir. Gizem 7 yaşındayken Amerika'ya Florida'ya taşındılar. Eğitimini orada tamamladı. İlkokul ikiye kadar İstanbul'da okuduktan sonra altı sene Florida, iki sene de Kanadaderken toplam 13 okul değiştirdi. Türkiye'de başladığı ilkokula, New York'da devam etti, Florida'da bitirdi. 2007'de, 14 yaşındayken İstanbul'a döndü, Sonra lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı.2010 yılında İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı.2011 yılında bağlı olduğu Uğurkan Erez ajansı onun güzellik yarışmasına girmesini istemesiyle hazırlık sınıfından sonra okulu dondurmak zorunda kaldı.