Alişan ve Buse Varol evlendi! Düğüne takılar damga vurdu!

Sık sık evlenmek istediğini dile getiren Alişan sonunda muradına erdi. Ünlü çift Swissotel'de evlendi! Mart ayında nişanlanan ünlü çiftin imam nikahını 1 Mayıs’ta Nihat Hatipoğlu kıymıştı. Dün Alişan, Buse Varol'u babaevinden davul zurnayla çıkardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alişan ve Buse Varol’un gerçekleştirilen nikah törenine eşi Emine Erdoğan’la birlikte katıldı. Alişan ve Buse çiftinin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı. Buse Varol düğünden önce verdiği sözü de tutarak Varol soyadını Tektaş olarak değiştirdi. İşte Alişan ve Buse Varol’un düğününün perde arkası…

Giriş Tarihi 08 Mayıs 2018, 00:00 Güncelleme 08 Mayıs 2018, 13:44
Alişan ve Buse Varol evlendi! Düğüne takılar damga vurdu!

İÇİNDEKİLER



Sık sık evlenmek istediğini dile getiren Alişan, sonunda muradına erdi. Ünlü şarkıcı, bir süredir beraber olduğu oyuncu Buse Varol'la önceki akşam evlendi. Alişan, "Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" sorusuna nikâh şahitliğini yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan izin alarak "Evet" yanıtını verdi.



Şarkıcı Alişan ile oyuncu Buse Varol, ilişkilerini nikâh masasına taşıdı. Ünlü çift, önceki akşam Beşiktaş'taki Swissotel The Bosphorus İstanbul'da düzenlenen düğün töreniyle evlendi.

Düğün törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra çiftin yakınları ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı.Bin kişinin katıldığı gecede eğlence geç saatlere kadar devam etti. Düğüne gelen sanatçılar da seslendirdikleri şarkılarla geceye renk kattı.



Nikah sonrası çift masaları dolaşarak mutluluklarını davetlilerle paylaştı.



Hemen her masadan düğün hediyesi olarak altın alan çifte tören boyunca yaklaşık üç kilo altın takıldığı öğrenildi. Bu altının toplam değeri 540 bin lirayı buluyor.



Alişan ve Buse Varol takılarla objektiflere böyle yansıdı.