Seren Serengil Yaşar İpek’e sordu: Emin misin Yaşar?

Seren Serengil ve Yaşar İpek, pazar günü evlilik yolunda ilk adımı attı. Seren Serengil, yüzükler takılmadan önce müstakbel eşine “Yaşar, bir ömür geçecek benimle. Hazır mısın, emin misin?” diye takıldı. Aldığı yanıt ise “Ben hayatımın kararını verdim. Seni çok seviyorum” oldu. Seren Serengil ve Yaşar İpek, nikâh tarihini 17 Haziran olarak belirledi.

Giriş Tarihi 01 Mayıs 2018, 00:00 Güncelleme 01 Mayıs 2018, 12:14
Seren Serengil Yaşar İpek’e sordu: Emin misin Yaşar?

İÇİNDEKİLER


EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI ATTI

Yaklaşık 1 yıldır beraber olan Seren Serengil ve Yaşar İpek, pazar günü evlilik yolunda ilk adımı attı. Nişan törenine İpek'in annesi ve kız kardeşi katılmadı. Serengil konuyla ilgili "Ben istemedim" açıklamasını yaptı.

200 KİŞİ KATILDI
Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre; Seren Serengil ve Yaşar İpek, Şile bir hotelde düzenlenen törenle nişanlandı. Yaklaşık 100 bin liraya mal olan 200 kişilik törene İpek'in annesi ve kız kardeşi katılmadı.

O DETAY HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI
Serengil, dikkatlerden kaçmayan bu önemli detayla ilgili açıklamayı aynı akşam sosyal medya üzerinden yaptı: "Ben öyle uygun gördüm. Evet ben istemedim. Geçerli nedenlerim vardı, öyle uygun gördük."

EMİN MİSİN YAŞAR?
Serengil yüzükler takılmadan önce müstakbel eşine "Yaşar, bir ömür geçecek benimle. Hazır mısın, emin misin?" diye takıldı. Aldığı yanıt ise "Ben hayatımın kararını verdim. Seni çok seviyorum" oldu.

KIZINI YALNIZ BIRAKMADI
Öte yandan kendi annesi Nevin Teoman, kızını mutlu gününde yalnız bırakmadı.

NİKAH TARİHLERİ BELLİ OLDU
Seren Serengil ve Yaşar İpek, nikâh tarihini 17 Haziran olarak belirledi.

"SERO'MU SEVİYORUM"
Yaşar İpek sırtındaki "Sero'mu seviyorum" yazısıyla böyle poz verdi.

DENİZ NEREDE MURAT ORADA
Demet Akalın-Okan Kurt, Buse Varol-Alişan ve Lerzan Mutlu gibi birçok ünlünün katıldığı törende Deniz Seki ile adının aşk dedikodularına karıştığı Murat Karabova da vardı. Çift, yan yana fotoğraf vermekten kaçındı.