Ünlülerin bilinmeyen alışkanlıkları

Kimi günde 80 bardak çay içiyor, kimi güzel kadınlardan korkuyor, kimi erkeklerle konuşurken çok utanıyor. İşte ünlülerin pek bilinmeyen o tuhaf alışkanlıkları...

Giriş Tarihi 28 Mart 2018, 00:00 Güncelleme 28 Mart 2018, 22:55
Ünlülerin bilinmeyen alışkanlıkları

İÇİNDEKİLER


ADRIANA LIMA
Maskara sürmeyi çok seviyorum. Kirpiklerim simsiyah olana kadar kat kat maskara sürüyorum. İzin günlerimde dakikalarca maskara sürdüğüm oluyor. Duşa girdiğimde maskara yüzümden akıp gidiyor. Akanları silip üzerine tekrar maskara uyguluyorum. Kesinlikle buna bayılıyorum.

MICHELLE WILLIAMS
Duşta tuhaf şeyler yapmayı seviyorum. Duş alırken kahve içiyorum, dişlerimi fırçalıyorum, hatta kahvaltı ediyorum. Böylece masaya oturup kahvaltı yapmakla vakit kaybetmiyorum.

EMMA STONE
11 yaşına kadar parmağımı emdim. Bunu yaptığımda hâlâ kendimi çok iyi hissediyorum.



HEIDI KLUM
Hiç hoş karşılanmayan bir alışkanlığım var. Her akşam saat 20.00'de uyuyakalıyorum.



BEN AFFLECK
Ben Affleck, güzel kadınlardan korkuyor.



​EMMA WATSON
Emma Watson, erkeklerle konuşurken çok utanıyor.



RİHANNA
Rihanna, çok yakın arkadaşlarıyla günde en az dört kere konuşuyor ve ananasa bayıldığı için her sabah kahvaltıda ananas yiyor.



TOM HANKS
Tom Hanks'in daktilo koleksiyonu var.



AVRİL LAVİGNE

Avril Lavigne, koalalara bayıldığı için Avustralya en sevdiği ülke



HÜLYA AVŞAR
Hülya Avşar, zamanlama konusunda çoğu insana taş çıkartacak kadar dakik. Planlarına sadık kalmak ve geç kalmamak için saatlerini beş dakika ileri alıyor. Ayrıca uzun el ve ayak tırnaklarından hiç hoşlanmadığını da kendi programında açıklayan Hülya Avşar, "Kısa tırnakları daha temiz buluyorum" diye de ekledi.



​GÜLBEN ERGEN
Gülben Ergen'in satın ve hediye aldığı takıların düzenlemesini tekrar yapıyor.



​BEYONCE
Okul çağlarında arkadaşlarının kulaklarıyla alay etmesinden dolayı Beyonce'un kulaklarını kapatacak şekilde saç modeli seçmesinde takınsı var.



​SEZEN AKSU
Tarzı ve yaptığı eserle ne kadar orijinal bir karakter olduğunu gözler önüne seren Sezen Aksu, misafirlikte de hayli orijinal. Misafirliğe gittiği evlere beraberinde yün ve şişini de götürüyor.



SEREN SERENGİL
Seren Serengil'in köpeklerine olan düşkünlüğü artık herkes tarafırdan biliniyor. Ama gittiği her yere köpeklerini de götüren Serengil'in, onlara sadece porselen tabakta servis yaptırdığını da bliyor muydunuz?