Aşk için elçi!

Hakan Sabancı, aşk hayatıyla turizm elçiliğine soyundu. Birçok yabancı güzelle aşk yaşayan genç playboy, şimdilerde kalbini Çinli model Jocelyn Chew’e kaptırdı. Sabancı, İstanbul’da Boğaz havası aldırdığı aşkını daha sonra Kapadokya’ya götürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mart 2018 Güncelleme 02 Aralık 2021, 17:56
Aşk için elçi!

İÇİNDEKİLER

Hızlı çapkın Hakan Sabancı, yine işbaşında… Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar'la ayrıldıktan sonra adı Lara Surol, Eliz Sakuçoğlu, Hadise gibi pek çok isimle anılan Sabancı, Fransız güzel Alysa Lisko ve Yunan manken Evelyn Kazantzoglou ile yaptığı kaçamaklarla da gündem olmuştu. Genç işadamı, şu sıralar aşkı Uzakdoğu'da buldu.



Sabancı, ABD tatilinde tanıştığı Çin asıllı Kanadalı manken Jocelyn Chew'i İstanbul'a davet etti. Çapkın işadamı, geçtiğimiz gün İstanbul'a gelen güzel mankeni lüks yatıyla Boğaz'da gezdirdi.



ÇÖMLEK YAPTILAR
Sabancı, önceki gün de Victoria's Secret meleğiyle soluğu Kapadokya'da aldı. Turistlerin uğrak noktası olan ilçeden sık sık paylaşım yapan taze aşıklar, birlikte fotoğraf paylaşmaktan kaçındı. Instagram'da aynı anda ayrı ayrı fotoğraf paylaşan ikiliden Sabancı, aşkıyla konaklamak için de Sacred House'da geceliği 4 bin TL olan oda tuttu. Yeni sevgilisine Peribacaları ile Kapadokya Yeraltı Şehri'ni gezdiren Sabancı, daha sonra ise Çinli güzelle bir atölyede çömlek yapmayı deneyimledi.