Ünlü aktör Mel Gibson 35 yaş küçük sevgilisiyle yakalandı!

Ünlü aktör Mel Gibson, önceki gün genç sevgilisi Rosalind Ross ile birlikte Los Angeles'taki bir marketten çıkarken görüntülendi. 62 yaşındaki aktör, kendisinden 35 yaş küçük sevgilisiyle sebzemeyve alışverişi yaptıktan sonra evlerinin yolunu tuttu.

Giriş Tarihi 22 Mart 2018, 00:00 Güncelleme 22 Mart 2018, 17:36
Ünlü aktör Mel Gibson 35 yaş küçük sevgilisiyle yakalandı!

İÇİNDEKİLER



35 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİSİYLE ALIŞVERİŞTE

Dünyaca ünlü oyuncu 62 yaşındaki Mel Gibson, 27 yaşındaki sevgilisi Rosalind Ross ile manavda görüntülendi.



BİR MARKETTEN ÇIKARKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Dünyaca ünlü oyuncu Mel Gibson, önceki gün genç sevgilisi Rosalind Ross ile birlikte Los Angeles'taki bir marketten çıkarken görüntülendi. Ufak bir erkek çocukları da olan ünlü çift sık sık birlikte alışveriş yapıyor.



Cesur Yürek yıldızı, yönetmen Mel Gibson geçtiğimiz yıl babalığın tadına dokuzuncu kez baktı. 62 yaşındaki yıldızın kız arkadaşı Rosalind Ross ile Lars Gerard Gibson adında bir erkek bebeği dünyaya geldi.



Mel Gibson ve partneri Rosalind Ross mutlu bir ilişki yaşıyorlar. Sık sık birlikte boy gösterdikleri ödül gecelerinde etrafa gülücükler saçıyorlar.



Yakınlarından gelen habere göre çift ve bebekleri artık evde. Dostları da onlarla birlikte ve herkes mutluluktan uçuyor.



Mel Gibson'ın eski eşi Robyn Moore'dan 7 çocuğu var. Hannah 36, ikizler Christian ve Edward 34, William 31, Louis 28, Milo 26, ve Thomas 17 yaşında.



Bir önceki kız arkadaşı Rus yıldız Oksana Grigorieva ile de 6 yaşında, Lucia adında bir kızı var.



Mel Gibson'un çocuklarından biriyle aynı yaşta olan kız arkadaşı Rosalind ise bir yazar.



Oğlu Milo da oyunculuğa soyunan Mel Gibson halinden ve bir kez daha baba olacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söylüyor.