Şov zamanı

Geçtiğimiz gün New York’taki mekanında David Beckham ve Roman Abramovich’i ağırlayan Nusret, 120 bin dolarlık saatiyle 2 yıldıza havasını attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mart 2018 Güncelleme 08 Mart 2018, 02:06
Şov zamanı

İÇİNDEKİLER

Yaptığı tuzlama (saltbea) hareketiyle tüm dünyada fenomen olan Nusret Gökçe, saat tutkusuyla dünyaca ünlü yıldızları bile gölgede bıraktı. Özellikle New York'ta açtığı son mekanıyla adından sıkça söz ettiren Nusret, dünyaca ünlü marka Patek Philippe'nin 2 modelini koleksiyonuna kattı. Bu saatlerden biri 120 bin dolar, diğeri ise 91 bin dolardı.

SAAT FARKI ATTI!
Dünyaca ünlü yıldızların akın ettiği New York'taki mekanına gittiğinde kenarları pırlanta taşlarla süslü saatini takan Nusret Gökçe, geçtiğimiz haftalarda David Beckham'ı restoranında ağırladı. Beckham'ın kolunda 33 bin dolarlık Rolex saat varken Nusret'in saatinin değeri ise 120 bin dolardı. Efsane futbolcudan sonra bu kez mekanında Roman Abramovich'i ağırlayan Türk etçi, servet değerindeki saatiyle Rus milyarderi de solladı. Roman Abramovich'le hatıra fotoğrafı da çektiren Nusret'in kolunda yaklaşık 450 bin TL'lik saat varken Rus milyarder ise sadece 96 dolarlık yani yaklaşık 360 TL'lik bir saat takıyordu.


BECKHAM 'IN SAATİ 33 BİN DO LAR


ABRAMOVİCH'İN SAATİ 96 DOLAR



NUSRET'İN SAATİ 120 BİN DOLAR