Yıldızlara "Kartal" pençesi

Birçok dünyaca ünlü yıldızı giydiren Zeynep Kartal, geçtiğimiz akşam İngiltere’deki Ulusal Televizyon Ödülleri Töreni’ne damga vurdu. Geceye katılan İngiliz yıldızların Türk şıklığı, büyük övgü aldı...

Giriş Tarihi 28 Ocak 2018, 00:00 Güncelleme 28 Ocak 2018, 02:05
Yıldızlara Kartal pençesi

İÇİNDEKİLER

Aralarında Lady Gaga'nın da olduğu birçok dünyaca ünlü yıldızı giydiren Türk modacı Zeynep Kartal, bu kez İngiltere'nin en görkemli büyük gecelerinden biri olan Ulusal Televizyon Ödülleri Töreni'ne damgasını vurdu. Televizyon dünyasının yıldızları Georgia Tofollo, Rochelle Humes, Faye Brookes, Anna Passey, Catherine Tyldesley ve Bhavna Limbachia kırmızı halıda Kartal tasarımlarını giyerek poz verdi.

Göz kamaştıran dünya starlarının Türk imzalı şıklığına İngiliz basınından da övgüler yağdı. 2013'te markasını hayata geçiren Türk tasarımcı, Londra'da birçok kez yılın en iyi tasarımcısı seçildi. İngiltere Parlamentosu'nda 15 Temmuz hain darbe girişimini düzenlediği defile ile dünyaya anlatan Kartal, Cannes Film Festivali'nde de ilk Türk defilesini düzenleyen kişi.

Şarkıcı Rochelle Humes, giydiği lila renkli, uzun kuyruklu Zeynep Kartal elbisesi ile beğeni topladı.

Sevilen dizi oyuncusu ve sunucu Georgia Tofollo, ödül aldığı gecede giydiği Kartal elbisesi moda yazarlarından tam not aldı.

İngiliz yıldız Catherine Tyldesley, starpez kıyafetiyle gecenin en şık isimleri arasında yer aldı.