Bir Demet hüsran

Demet Şener ve 11 yıllık eşi İbrahim Kutluay, dün resmen boşandı. Kendisini Edvina Sponza’yla aldattığını iddia ettiği eşinden servet isteyen Şener, istediği rakamın sadece 5’te birini alabildi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ocak 2018 Güncelleme 20 Ocak 2018, 03:01
Bir Demet hüsran

İÇİNDEKİLER

ESKİ manken Demet Şener ile eski basketbolcu İbrahim Kutluay'ın 15 aydır devam eden boşanma davası, dün sonuçlandı. Şener, 14 Ekim 2016'da 'evlilik birliğinin temelinden sarsılması, zina ve haysiyetsiz yaşam iddiası' ile Kutluay'a dava açmıştı. İbo'dan 6 milyon TL tazminat ile aylık 60 bin TL nafaka talep eden Demet Şener, istediklerine ulaşamadı...

NAFAKA ÖDEMEYECEK!
Dün görülen duruşmada taraflardan Şener hazır bulunurken bugüne kadarki hiçbir duruşmaya katılmayan İbrahim Kutluay'ı yine avukatları temsil etti. Kutluay'ın 'zina talebiyle boşanmanın reddini' talep ettiği mahkeme de çiftin 'şiddetli geçimsizlik' nedeniyle boşanmasına hükmetti. 45 dakika süren boşanma davası sonucunda ise şu kararlar çıktı: İbrahim Kutluay, Demet Şener'e 1 milyon 350 bin TL tazminat ödeyecek. Kutluay, iki çocuğu için karar kesinleşinceye kadar toplam 14 bin lira iştirak nafakası ödeyecek. Kararın kesinleşmesinin ardından Kutluay'ın çocuklarına ödeyeceği iştirak nafakası toplamda 34 bin TL'ye çıkacak. Kutluay, Şener'e de karar kesinleşinceye kadar aylık 13 bin TL tedbir nafakası ödeyecek. Karar kesinleştiğinde ise İbo, Şener'e artık nafaka ödemeyecek.

'ÇOK ŞÜKÜR BİTTİ'
Davanın ardından avukatıyla Nişantaşı'na giden Şener, "Çok şükür bitti" demekle yetindi.



Edvina Sponza ile yasak aşk yaşadı" diyerek İbo'ya zina suçundan da dava açan Şener'in bu şok iddiası, mahkeme tarafından reddedildi.

Ali Oktay