Tatlı hay'at'

Hayvansever Yasemin Özilhan’a eşinden sürpriz. Evinde köpek, papağan, Gine domuzu ve daha birçok hayvan besleyen sosyetik güzel son olarak atlara merak sardı. İzzet Özilhan da 350 bin liraya eşine ingiliz tayı aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ocak 2018 Güncelleme 04 Ocak 2018, 02:14
Tatlı hay’at’

İÇİNDEKİLER

Sosyetik güzel Yasemin Özilhan'ın hayvan sevgisi katlanarak artıyor. İşadamı eşi İzzet Özilhan ve 2 kızıyla yaşadığı evinde birçok hayvanı olan Yasemin Özilhan, şimdi de bir at sahibi oldu. Evlerinde 2 köpek, 3 kakadu papağanı, 1 Gine domuzu ile 2 Sussex Tavuğu besleyen Özilhan, bir dergi çekimi sayesinde atların gizemli dünyasını keşfetti.

'ARAMDA BAĞ OLDU'
Sosyetik güzel, Kemer Country Atlı Spor'da gerçekleşen çekimlerde hayatında ilk kez ata bindi. Özilhan, simsiyah at üzerinde çarpıcı pozlar verdi. Çekimler boyunca atlarla arasında duygusal bir bağ oluşan Yasemin Özilhan, röportaj sonrası yaşadıklarını eşi İzzet Özilhan'la paylaştı. Eşinin at binmekten hoşlandığını öğrenen işadamı bunun üzerine kolları sıvadı. Sosyetik işadamı, iddiaya göre 350 bin TL'ye bir İngiliz tayı alarak Yasemin Özilhan'a sürpriz yaptı.

KIZLARI BAYILDI...
Yasemin Özilhan, eşinin sürpriziyle mutlu olurken aileye katılan yeni üyeye çiftin kızları Emine ile Ela da çok sevindi. Cemiyet dünyasının en hayvansever isimleri arasında yer alan Özilhan'ın ailesi ve hayvanlarıyla yaşadığı hayat herkesi imrendirdi. Öyle ki Yasemin Özilhan'ın sevimli dostlarıyla "şehirde doğal yaşamı yansıtan" sosyal medyadaki fotoğrafları takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuluyor.


Özilhan, gözü gibi baktığı hayvanlarını sık sık sosyal medyada da paylaşıyor.


​İzzet ÖZİLHAN