Kaçtılar!

Yeni yıla sayılı günler kala ünlüler, yurt dışına akın etti. Kimi Sidney gibi sıcak rotaları tercih ederken çoğunluk ise Avrupa tatiline çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Aralık 2017 Güncelleme 29 Aralık 2017, 02:15
Kaçtılar!

İÇİNDEKİLER

Cemiyet dünyasının en çok seyahat eden isimlerinden Şebnem ile Celal Çapa çifti, 1 günde 2 ülke gezdi. Yılbaşı tatili için geçtiğimiz gün Singapur'a giden ikili, oradan da Avustralya'ya geçti. Ünlü çift, dün Sidney Limanı Köprüsü önünde böyle poz verdi.


1 GÜNDE 2 ÜLKE GEZDİLER
Burcu Esmersoy ile aşkı Berk Suyabatmaz da Çapa çifti gibi 24 saatte 2 ülke görerek herkesi imrendirdi. Yeni yıl öncesi sevgilisiyle uzun bir tatile çıkan güzel sunucu, geçtiğimiz gün aşkıyla Malezya'ya gitti. Dün ise Avustralya'ya geçti.



AŞK ADRESİ BERLİN
Güzel oyuncu Meryem Uzerli, yeni yılı karşılamak için soluğu geçtiğimiz gün Almanya'daki ailesinin yanında aldı. Uzerli ile ilişkisi evlilik yolunda ilerleyen Mısırlı aktör Bassel Alzaro da güzel oyuncunun hasretine dayanamayıp dün Berlin'e gitti.


Ayrıldıkları iddia edilen aşıklar, yeni yılı Almanya'da birlikte karşılayacak.

İlişkilerinin ortaya çıktığı ilk günden bu yana objektiflere poz vermekten çekinen ünlü çiftin yılbaşı adresinin Berlin olması da "Yeni yıla nasıl girilirse öyle geçer derler. 4 aydır birlikte olan Meryem Uzerli ile Bassel Alzaro, bu sene nikah masasına oturursa şaşırmayın" diye yorumlandı.


Kızı Lara ve ailesiyle 2017'yi uğurlamaya hazırlanan Uzerli, Mısırlı aşkının Berlin'e gelmesiyle de mutluluktan havalara uçtu.



BENSU BUZ KESTİ
Eylül 2018'de evlenecek olan Bensu Soral ile Hakan Baş'ın yılbaşı tatili için rotası Avusturya oldu. Düğünlerinin bir ayağını Avusturya'da yapacak olan çiftin tatil için aynı yeri seçmesi "Nikah hazırlıkları başladı" dedirtti. İkili, Kitzbühel'de yeni yıl tatilinde romantizm dolu anlar yaşayacak.



İNGİLTERE KLASİĞİ
Eski eşi Malkoç Süalp'le oğulları Azur için dost kalan Bade İşcil, her yılbaşı olduğu gibi İngiltere'nin yolunu tuttu. Süalp'iın İngiltere'deki evinde kalan oyuncu, dün de bir mağazada İngiliz aktris Joan Collins ile poz verdi.



YENİ YILDA CAPE TOWN'DA
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 2017'yi uğurlamak için sıcak bir rota seçti. Orman, önceki gün kızları Aslıgül ve Nazlı ile Güney Afrika'nın başkenti Cape Town'a gitti. Başkanla kızları Penguen Parkı'nda eğlenceli anlar yaşadı...


Sempatik oyuncu Onur Büyüktopçu, yeni yılı ABD'de karşılayacak. Geçtiğimiz gün New York'a giden oyuncu, bir oyuncakçıdan yakınları için hediye aldı. Çocukluğuna dönen oyuncu, neşeli anlar yaşadı.


Yeni yılı nerede karşılayacakları en çok merak edilen isimlerden Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer, İngiltere'de ortaya çıktı. Ünlü çift, baş başa çıktıkları yılbaşı tatilinde gözlerden uzak aşk tazeleyecek...

2018'E KİM NEREDE GİRECEK?
Popçu Serdar Ortaç, 2018'i eşi Chloe Loughnan'ın memleketi İrlanda'da karşılayacak...
Oyuncu çift Pelin Akil ile eşi Anıl Altan ise yılbaşı tatili için önceki gün İngiltere'ye uçtu.
Stil danışmanı Ece Sükan, 2017'yi uğurlamak için deniz, güneş ve kum üçlüsünün olduğu ibiza'yı seçti.
Tasarımcı Helin Avşar, yılbaşı tatilini Avusturya'nın Viyana şehrinde geçirecek.
Semiramis Pekkan ve hayat arkadaşı Gulu Lalvani, 2018'e yılın büyük kısmını geçirdikleri Phuket'te girecek.
lüks yaşamıyla imrendiren eski manken Esin Moralıoğlu da Miami'de.