Ağır kokular geliyor!

Sosyal medyada para karşılığı paylaşım yaptığı iddia edilen Işıl Reçber takı, ayakkabı ve kıyafet tasarlayıp ticarete atıldı! Şimdi de koku işine merak saldı. Duyanlar şaştı kaldı: Sen ne anlarsın parfüm işinden!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Aralık 2017 Güncelleme 24 Aralık 2017, 01:44
Ağır kokular geliyor!

İÇİNDEKİLER

Eski Milli kaleci Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, cebini doldurmak için sınır tanımadı. Sosyal medyada para karşılığı paylaşımlar yaptı. Ardından takı, ayakkabı ve kıyafet tasarladığını anlattı. Adını verdiği ürünlerle servetine servet kattı. Şimdi de yeni bir sektöre adım attı. 2018'de piyasaya adının baş harflerini taşıyan bir parfüm markası süreceğini açıkladı. Yeni hamlesini önceki gün Instagram'da duyuran sosyetik güzel, çalışmanın detaylarını şu sözlerle dile getirdi: "Yıllardır benden istenen şeyi yaptım. 3 yıllık projem hayata geçiyor. Kadın kokum Savage for Women ve klas, modern erkek kokum Savage for Men'in yanı sıra Savage eau de cologne hazır. Yeni yılda sizler de mis gibi kokacaksınız. Buluşmaya çok az kaldı."

ÜNLÜLERİ TAKLİT ETTİ
Altın rengi parfüm şişelerinin üzerine adının ve soyadının baş harfleri olan 'IR'yi de bastıran Reçber'in parfüm işine girmesi üzerine "Paranın kokusunu aldı" yorumları yapıldı. Dünya starlarının kendi markalarını yaratmasını taklit eden Reçber'in paylaşımlarını okuyanlar, "Bu kokular sana ağır gelir. Gerçekten parfüm işinden anlıyor musun?" demekten kendini alamadı.


Parfümüne İngilizce 'vahşi' anlamındaki 'savage' adını veren Reçber'in parfümleri kime ürettirdiği merak konusu.