Şans meleğini 'Mesut' etti

Geçtiğimiz akşamki maçta takımını galip getiren Arsenalli Mesut Özil’i Amine Gülşe tribünden izledi. Nişanlısını maç sonrası 50 bin TL’lik eğlence turuna çıkaran Özil, Gülşe için ‘Şans Meleğim’i çaldırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Aralık 2017 Güncelleme 18 Aralık 2017, 02:23
Şans meleğini ’Mesut’ etti

İÇİNDEKİLER

Arsenal'in başarılı futbolcusu Mesut Özil'in cebi gibi gönlü de zengin… Premier Lig'de top koşturan Türk yıldız, geçtiğimiz gün New Castle United'a attığı golle takımının maçtan 1-0 galip ayrılmasını sağladı. Nişanlısına uğur getiren Amine Gülşe de tribünde izlediği müsabaka boyunca yaptığı paylaşımlarla Özil'e ve Arsenal'e tam destek verdi.

YILDIZLARLA KUTLAMA...
Özil, maç sonrası nişanlısı ve takım arkadaşlarıyla galibiyeti Londra'nın ünlü gece kulübü Park Chinois'ta kutladı. Mesut Özil'le Amine Gülşe, Arsenal'in Kolombiyalı kalecisi David Ospina ile eşi Jessica Sterling ve İsviçreli futbolcu Granit Xhaka ile eşi Leonita Lekaj'la birlikte doyasıya eğlendi. Lüks mekanda arkadaşlarına ellerini ceplerine attırmayan Özil, eğlencenin sonunda tüm hesabı da üstlendi. Eğlence boyunca 2 şişe şampanya açtırıp masayı mekanın en pahalı yemekleriyle donattıran Özil'in 6 kişilik yemek için 10 bin sterlin (yaklaşık 51 bin TL) ödediği öğrenildi.


GRANİT XHAHA İLE EŞİ LEONİTA LEKAJ

YENGELERLE KANKA OLDU
İsveç'te 2018'in ilk aylarında evlenecek olan ikiliden Amine Gülşe, gece boyunca ünlü futbolcunun eşleriyle sohbet etti. Leonita Lekaj ve Jessica Sterling ile dost olan ünlü oyuncu, iki güzeli eşleriyle birlikte düğününün yanı sıra Türkiye'ye de davet etti. Bu arada ünlü futbolcu, mekanda Kenan Doğulu'nun 'Şans Meleğim' şarkısını çaldırıp aşkına jest yaptı.


DAVİD OSPİNA İLE EŞİ JESSİCA STERLİN​



Amine Gülşe, önceki akşamki eğlence turunda Özil'le bu karesini paylaşıp altına İngilizce "Seni seviyorum" notu düştü.