Hacı kavgası

Önceki gece Emirgan’daki bir mekanda Hacı Sabancı kavgası çıktı. Nazlı Kayı, sevgilisini göz hapsine alan oyuncu Simge Birben’e bardak fırlattı. Birben de karşılık verince ortalık karıştı. İki güzelin erkek kavgasına güvenlik müdahale etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Aralık 2017 Güncelleme 15 Aralık 2017, 02:17
Hacı kavgası

İÇİNDEKİLER

Gece kulüplerinde genellikle kadınlar için kavga çıkarken geçtiğimiz akşam tam tersi bir durum yaşandı… Sosyetenin çapkın isimlerinden Hacı Sabancı için Emirgan'daki Gizli Kalsın adlı mekanda iki kadın birbirine girdi. Gazetemagazin'in iddiasına göre; Sabancı ile sevgilisi Nazlı Kayı, eğlenirken hemen karşı masalarında oturan oyuncu Demet Özdemir'in arkadaşı Simge Birben ikilinin neşesini kaçırdı. Özdemir gibi oyuncu olan Birben'in Sabancı'ya baktığı gerekçesiyle rahatsız olan Kayı, elindeki bardağı Simge Birben'e fırlattı.

'NE BAKIYORSUN?' ÇIKIŞI
Kendisine "Ne bakıyorsun!" diyerek bardak fırlatan sosyetik güzelin bu hamlesiyle şaşkına dönen genç oyuncu da karşı atağa geçti. Birben de boş durmayıp "Ne diyorsun sen be!" diyerek önünde duran bardağı Nazlı Kayı'ya fırlatınca olanlar oldu. Birbirine giren ikilinin kavgasını Hacı Sabancı ile Demet Özdemir ayırmaya çalışsa da başarılı olamadı. Kıyametin koptuğu mekanda devreye giren güvenlik görevlileri ikiliyi sakinleştirmeye çalıştı. Tansiyonun bir türlü düşmemesi üzerine de Sabancı ile Özdemir, mekanı terk etti. Bu iddia da beraberinde "Hızla kilo veren Hacı Sabancı'nın artan kısmetleri birbirine girdi" esprisi yaptırdı.



BARDAKLAR HAVADA UÇTU
Oyuncu Simge Birben, geçmişte yakışıklı oyuncular Can Nergis ve Berk Atan'la da aşk yaşadı.