Vegan Hande

Hande Erçel’in verdiği kiloların sırrı ortaya çıktı. İlk günlerde yeşil elma ve tarçınla zayıflayan güzel oyuncu, 2 haftadır ‘vegan diyet’ yapıyor. Önceki gün 24 yaşına giren Erçel’in doğum günü pastası da vegan ve glutensizdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Kasım 2017 Güncelleme 26 Kasım 2017, 01:53
Vegan Hande

İÇİNDEKİLER

Son dönemde aldığı kilolar canını sıkınca sıkı bir diyet programı uygulayan Hande Erçel, fit bir vücuda sahip olmak için dünyaca ünlü yıldızların izinden gitti. Başlangıçta yeşil elma ve tarçınlı su tüketerek kilo veren oyuncu, daha hızlı sonuç almak için beslenme alışkanlığını kökten değiştirdi. Erçel; Beyonce, Jennifer Lopez ve Shakira'nın uyguladığı vegan beslenme programına başladı. Hayvansal ürün tüketmeyen Erçel, bu kuralı doğum gününde dahi bozmadı.



​SONUCUNU ALDI...
Önceki gün 24 yaşına giren Erçel, dostlarının düzenlediği doğum günü partisinde sabaha kadar eğlendi. Güzel oyuncunun vegan diyet uyguladığını bilen dostları glutensiz vegan pasta hazırlattı. Verdiği kilolarla formda bir görüntü sergileyen ünlü oyuncu tek omzunu açıkta bırakan mini elbisesiyle göz kamaştırdı. Bunu görenler de "Hande, vegan diyeti sakın ihmal etme" yorumları yaptı.



BEYONCE

​VEGAN DİYETİ NEDİR?
Jennıfer Lopez ve Beyonce'nin de zayıflamak için sık sık uyguladığı Vegan yemek felsefesinde hayvansal hiçbir ürün yok. Kişi, günde 8-10 bardak su, 3-5 porsiyon sebze ve 2-4 porsiyon meyve tüketebiliyor. Et, süt, peynir ve yumurta gibi hayvansal içerikli gıdalar yenmediği için bunların yerine 2-3 porsiyon baklagil öneriliyor.




JENNİFER LOPEZ