Yengeden süper jübile

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Kasım 2017 Güncelleme 21 Kasım 2017, 00:11
Yengeden süper jübile

İÇİNDEKİLER

Yılın merakla beklenen defilesi 'Victoria's Secret Fashion Show' dün Çin'in Şangay kentinde gerçekleşti. Birbiri ardına podyumda salınan Victoria's Secret melekleri, defile boyunca nefesleri kesti. Basına gizli gerçekleştirilen moda şovundan renkli kareler defile biter bitmez ajanslara düşmeye başladı. Adriana Lima, Alessandra Ambrosio ve Sara Sampaio gibi çok sayıda model performanslarıyla podyumda rüzgar estirdi. Yaklaşık 2 milyon dolarlık fiyatıyla defilenin en pahalı parçası olan sütyeni ise Lais Ribeiro tanıttı...

Tülin Şahin, pembe halıda Victoria's Secret imzalı büstiyeri, Barrus tasarımlı elbisesi, Jimmy Choo çantası ve Quadran marka takıları ile çok şıktı.

Türk yazar Metin Hara ile yaşadığı aşkla 'yenge' unvanını kazanan Adriana Lima da jübilesini yaparak Victoria's Secret'ın ana kraliçeliğine veda etti... Defile öncesi düzenlenen 'pembe halı' geçidinde ise bu sene ilk kez bir Türk boy gösterdi. Başarısıyla ülkemizi yurt dışında temsil eden Tülin Şahin, AP ve Reuters gibi yabancı basının ilgi odağı oldu. Pembe halıda Victoria's Secret imzalı bir büstiyerle boy gösteren Şahin, dünyaca ünlü markanın yeni parfümünü de tanıttı. Bu arada defile, 31 Aralık'ta Türkiye'de ekranda olacak.



Markanın bir diğer Brezilyalı yıldızı Alessandra Ambrosio da Lima gibi jübilesini yaptı.


Güney Afrikalı Candice Swanepoel de güzelliğiyle herkesi büyüledi.