Deniz'in sarayı

Agnelli ailesinin varisi Andrea Agnelli’nin Türk Deniz Akalın’a son hediyesi, Kuzey Toskana’daki eşsiz tarihi malikane... Paha biçilemeyen malikaneye taşınan çift, en mutlu günlerini yaşıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2017 Güncelleme 04 Ekim 2017, 02:14
Deniz’in sarayı

İÇİNDEKİLER

İtalyan işadamı Andrea Agnelli, kızının annesi Türk Deniz Akalın için kesenin ağzını açtı... Bodrum'da ailesiyle bir arada olması için 10 günlüğüne dünyanın en özel yatını kiralayan Agnelli, İtalya'nın en pahalı yerlerinden Como Gölü manzaralı bir malikaneyi de 21 milyon euroya satın almıştı. Akalın'ın kızının babası Andrea Agnelli ile yaşadığı ev ise dün ilk kez ortaya çıktı. Kuzey Toskana'nın sahil kasabası Forte dei Marmi'deki köşk, 1890 yılından kalma. Zengin İtalyanlar'ın özellikle yaz aylarını geçirdiği bu lüks kasabada, 30 milyar dolarlık serveti olan Agnelli ailesine ait daha birçok ev var. Hatta bir tanesi otele dahi çevrilmiş durumda. Her yeriyle İtalyan sanat tarihini yansıtan eve paha biçilemiyor. Andrea Agnelli, hayatının en mutlu günlerini yaşadığı Deniz Akalın'ın hiçbir isteğine olumsuz yanıt vermediği, İtalyan magazin dünyasının da dilinde.


Yüzme havuzu

ÜSKÜDAR'DA BÜYÜDÜ
Deniz Akalın, büyüdüğü semtteki Üsküdar Amerikan Lisesi'ni bitirdikten sonra İngiltere'de üniversite okuyup master yaptı. 34 yaşındaki Deniz Akalın, İngiltere'de ünlü kurumlarda çalıştı. Akalın, Juventus'un eski Pazarlama Müdürü Francesco Calvo ile evliyken Agnelli ile yasak aşk yaşamaya başladı. Andrea Agnelli de ailesinin tüm itirazlarına rağmen Türk güzel uğruna eşini terk etti.


OTURMA ODASI


HOBİ ODASI




8 YATAK ODASI VAR


TARİHİ MUTFAK