Barışın!

İbrahim Tatlıses boşanma kararı alan Murat Dalkılıç ve eşi Merve Boluğur’a, mesaj gönderdi. Gazetemizin haberinden esinlenen İbo, Dalkılıç’a ‘Madem işi arabeske bağladın, barışın hadi’ dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Eylül 2017 Güncelleme 05 Eylül 2017, 02:50
Barışın!

İÇİNDEKİLER

İki yıllık evliliklerini bitirme kararıyla hayranlarını üzen Merve Boluğur'la Murat Dalkılıç'a bir çağrı da İbrahim Tatlıses'ten geldi. Popçu, geçtiğimiz gün Bodrum'daki bir mekanda İbrahim Tatlıses'in 'Nankör Kedi' şarkısını söyleyerek eşi Merve Boluğur'a gönderme yapmıştı. Arabesk şarkılarla efkarlanan ünlü popçunun damara bağlaması Tatlıses'in gözünden de kaçmadı.

TAKVİM YAZMIŞTI
TAKVİM'in 'Arabeske Bağladı' başlıklı haberini dün instagram'daki sayfasında paylaşan Tatlıses, altına şu notu düştü: "Madem işi arabeske bağladın barışın o zaman... Ne duruyorsunuz, dünyada iki sevgili, iki iyi dost arasındaki barış kadar güzel bir olay var mıdır acep? Vallahi beni dinleyin ve barışın sonradan çok ararsınız birbirinizi benden söylemesi!" Arabeskin kralının yol ayrımına gelen ikiliye yaptığı bu çağrı hayranlarından da büyük destek aldı.

MERVE ZAMAN İSTEDİ
Güzel oyuncuyla yakışıklı şarkıcının yeniden bir araya gelmesini isteyen hayranları, "İmparator, sen aşk adamısın. İkiliyi ancak sen barıştırırsın" mesajları yağdırdı. Dalkılıç, yaptığı bu göndermenin ardından Bodrum'da tatiline devam ederken Çeşme'de arkadaşlarıyla kafa dinleyen Merve Boluğur ise kum saatiyle çekilen bir karesini paylaşıp zamana ihtiyacı olduğunu ima etti.