Tehli'Kelly' ziyafet

Detoks için Bodrum’a gelen Kelly Brook’un iştahı kabardı. Ünlü top model gittiği mekanda kazık fiyatıyla ünlü lahmacunu merak etti. Brook, önce niyeti sonra diyeti bozdu. 77 liralık lahmacun-ayranı mideye indirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2017 Güncelleme 30 Ağustos 2017, 00:00
Tehli’Kelly’ ziyafet

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz gün detoks kampında form tutmak için Fransız sevgilisi Jeremy Parisis ile Bodrum'a gelen İngiliz model Kelly Brook, diyeti bozdu! Geceliği 620 euro'luk (2 bin 575 TL) süit odasında konaklayan ve günlük kişi başı 235 euro'luk (yaklaşık 975 TL) detoks programına katılan ikili, Türk yemeklerine daha fazla dayanamadı. Taze sıkılmış meyve ve sebze sularıyla bedenlerini arındıran sevgililer, Maça Kızı'nda plajdaki çoğu kişinin lahmacun yediğini görünce onlar da bu akıma dahil oldu. 45 TL'lik lahmacundan birer tane sipariş veren ikili, yanına da 32 TL'lik ayran istedi.


Kelly Brook, denizden önce çıkan Fransız sevgilisi öylece çekip gidince deniz yataklarını tek başına çıkarmak zorunda kaldı.

JEREMY ARKASINA BAKMADI
Kelly Brook ile aşkı Jeremy Parisi, lahmacun ziyafeti çekerek 35 bin 500 TL'lik detoks programında küçük bir kaçamak yaptı. Ardından denize giren ikili, kalp şeklindeki deniz yataklarında el ele oturup romantik anlar yaşadı. Ancak ikilinin romantik anları karada son buldu. Öyle ki Jeremy Parisi, denizden çıkar çıkmaz arkasına bakmadan yürürken 34 yaşındaki model, deniz yataklarını tek başına sudan çıkarmaya çalıştı.

Doğan SAVAŞ/BODRUM