Bayram kaçışı!

İstanbul boşaldı... Ünlüler bu bayram da Türkiye’yi terk etti. Kurban Bayramı nedeniyle verilen 10 günlük resmi tatili değerlendiren birçok ünlü isim soluğu başka ülkelerde aldı....

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2017 Güncelleme 27 Ağustos 2017, 00:00
Bayram kaçışı!

İÇİNDEKİLER

İSPANYA'DA AŞK
Cemiyet dünyasının ünlü isimlerinden Şebnem Dinçgör, 10 günlük bayram tatilini değerlendirmek için aşkı Melih Özkan'la önce gün İspanya'ya uçtu. İkili, İspanyol mimar Antoni Gaudi'nin 1906'da inşa ettiği Casa Mila adlı bina önünde böyle poz verdi.



LONDRA KAÇAMAĞI
Her bayram tatilini eski eşi ve oğlu Azur'un babası Malkoç Sualp'in Londra'daki evinde geçiren Bade İşcil, kural bozmadı. Güzel oyuncu, önceki gün oğluyla İngiltere'nin yolunu tuttu.



KOLOMBİYA'DA SERİNLEDİLER
Sosyetik Elif Gönlüm ve eşi Kerem Gönlüm'le yaşadığı polemikle adından söz ettiren Gül Gölge Saygı, bayram tatili için sıcaklardan kaçtı. Gül Hanım, eşi Murat Saygı ve oğullarıyla önceki gün Kolombiya'ya gitti. Saygı Ailesi, yeşillikler içindeki Bogota şehrinde gezintiye çıkıp bol bol fotoğraf çekti.



METRODA MERYEM ŞOV
Kızı Lara ile Almanya'daki ailesinin yanına giden Meryem Uzerli, sempatik tavırlarıyla Almanların da gönlünü fethetti. Önceki gün metrodaki demirlere asılarak sallanan oyuncu, bu anları da instagram'da paylaştı



ABD GEZGİNİ
İdil Fırat, bayram tatili için çok uzaklara gitti. Yakın dostlarıyla ABD'nin Los Angeles eyaletine uçan sosyetik güzel, gezintisi sırasında da bol bol fotoğraf paylaştı. Takipçileri Fırat'a "ABD gezgini" yakıştırması yaptı.



NEW YORK'TA ATEŞLİ TATİL
Yazın keyfini rallici aşkı Can Çelebi'yle çıktığı uzun tatille süren İvana Sert, önceki gün oğlu Ateş'le soluğu ABD'de aldı. Oğluyla New York'ta gezintiye çıkan ikoncan, ünlü Time Meydanı'ndaki mağazalardan alışveriş yaptı.