Patron jesti

Cem Yılmaz, bonkörlüğünü konuşturdu! Ünlü komedyen, önceki akşam ‘Arif V 216’ filminin ekibini Boğaz’daki bir balıkçıya götürdü. 3 bin TL’lik hesabı ödeyen Yılmaz, gece sonunda ekibini 7 milyon TL’lik lüks yatıyla gezdirdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ağustos 2017 Güncelleme 13 Ağustos 2017, 00:00
Patron jesti

İÇİNDEKİLER

Son filmi 'Arif V 216'nın çekimleriyle ilgilenen Cem Yılmaz, ekibine ziyafet çektirdi. Ünlü komedyen; Ozan Güven, Zafer Algöz ve Seda Bakan'ın da aralarında olduğu film ekibiyle önceki akşam Rumeli Kavağı'ndaki Kahraman Balıkçısı'nda keyifli bir yemekte buluştu.


Milyonluk teknesiyle ekip arkadaşlarını Boğaz turuna çıkaran Cem Yılmaz, esprileriyle de herkesi kahkahaya boğdu.

İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ
Neşeli halleriyle dikkat çeken Cem Yılmaz, İstanbul trafiğinden de yeni aldığı 2 milyon dolarlık (yaklaşık 7 milyon TL) 'Samatya' adlı lüks teknesiyle kurtuldu. Servetlik spor otomobilleriyle görmeye alışık aldığımız Cem Yılmaz, yeni aldığı lüks teknesiyle ilk kez görüntülendi. Mekan çıkışı basının sorularını yanıtlayan Yılmaz, "Set vardı çok yorulduk ve şimdi evimize gidiyoruz" dedi.


Ozan Güven, tatil yapıp yapmadığını soran gazetecilere "Çalışıyoruz, onun için bir şikayetim yok" dedi.

ELLERİNİ CEBİNE ATTIRMADI
Gişe beklentisi olup olmadığı sorulan komedyen, gülmekle yetindi. Yaklaşık 3 bin TL'lik hesabı ödeyerek cömertliğini gösteren Cem Yılmaz, yemek sonrası ekibini Boğaz turuna çıkardı. Geçtiğimiz yıl Bodrum'da 'Samatya' isimli teknesi bozulan ve yeni teknesine de bu adı koyan Yılmaz, çekimler dolayısıyla tatile çıkamayan oyunculara jest yapmış oldu.

Halil ÇİLİNGİR