Manolya ONUR kırıyor

Sosyetik Manolya Onur, klavye kahramanı çıktı! Ebru Şallı’ya ‘çirkin, arsız’, Serenay Sarıkaya’ya ‘sevimsiz’, Ahu Yağtu’ya ise ‘kötü karakter’ diyen Onur’un hakaret dolu sözlerinden nasibini alan daha birçok ünlü var!..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Temmuz 2017 Güncelleme 26 Temmuz 2017, 00:00
Manolya ONUR kırıyor

İÇİNDEKİLER

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Manolya Onur, magazin dünyasında kavga çıkaracak… Haydarabad Nizamı Şah Bereket'in eski karısı Onur, sosyal medyada ünlüleri hedef aldı. Ünlülerin yaşam tarzı ve fiziksel özelliklerini instagram'da sert bir şekilde eleştiren Onur, kantarın topuzunu kaçırdı.

HİÇ YAKIŞMADI!
Manolya Onur; evli işadamı Uğur Akkuş'la aşk yaşayan Ebru Şallı'dan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'ya, Meryem Uzerli'den Demet Şener'e kadar pek çok isme sosyal medyadan saldırdı. Manolya Onur'un sayısız isme hakaret etmesi, "Kendisi için 'prenses' diyen birine böyle klavye kahramanlığı hiç yakışmadı" dedirtti.

AR DAMARI ÇATLAMIŞ
Manolya Onur, evli ve 2 çocuk babası işadamı Uğur Akkuş'la yasak aşk yaşayan Ebru Şallı'ya sosyal medyada şöyle esip gürledi: "Ar damarı çatlamış bir kadın; ki bu ilk vukuatı da değil. Tencere kapak gibiler. Midesiz. Adam da güzelim eşi dururken bu dengesiz, çapkın, çıkarcı, çirkin kadına gitmiş."



AHU YAĞTU'YA:
Onur, bir gece kulübünde yakın dostu Özge Ulusoy'un eski sevgilisi Hacı Sabancı'yla yakınlaşan 1 çocuk annesi Ahu Yağtu için "Kötü karakter, arsız. Çocuğundan utan" dedi.



MERYEM UZERLİ'YE:
Onur, bir törene beyaz elbisesiyle katılan Meryem Uzerli'yi "Biri bu kadını doğru dürüst giydirsin. Çok rüküş" diyerek eleştirdi.

ÖZGE ULUSOY'A:
Geçtiğimiz gün Mikonos'tan video paylaşan Özge Ulusoy da Onur'dan nasibini aldı. Onur, "Kerimcan'ı taklit etmiş. Özge büyü artık" dedi.



DENİZ AKKAYA'YA:
Onur, Gökmen Şeynova'yla Mikonos'taki dudak dudağa görüntüleri sosyal medyaya damgasını vuran Deniz Akkaya için "Hala ergen, bıkmadı. Gece hayatı, erkekler, alkol, rezillik…" diye yorum yaptı.



DEMET ŞENER'E:
Onur, makyajsız yüzünü instagram'da paylaşan Demet Şener için "Yamuk yumuk bir çehre" ifadesini kullandı.



SERENAY SARIKAYA'YA:
Oyunculuğunun yanı sıra kusursuz fiziğiyle de büyük beğeni toplayan Serenay Sarıkaya'ya da eleştiri oklarını yönelten Onur, oyuncu için "Antipatik, sevimsiz" dedi.