Tekne hapsi!

Galatasaraylı Fernando Muslera, eşi Patricia Callero ile çıktığı mavi turu tamamladı. Marmaris Limanı’nda tekneden inerken gazetecileri fark eden Muslera, görüntülenmemek için saatlerce teknede bekledi. Başarılı kaleci, tüm çabasına rağmen golü yedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Haziran 2017 Güncelleme 19 Haziran 2017, 00:00
Tekne hapsi!

İÇİNDEKİLER

Ligin tatile girmesiyle geçtiğimiz hafta soluğu eşi Patricia Callero ile Göcek'te alan Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera'nın eğlencesi olaylı bitti… 3 aylık hamile eşiyle kiraladığı lüks tekneye atlayıp 10 gün boyunca Ege koylarını dolaşan ünlü kaleci, Callero'nun bir dediğini iki etmedi. Eşinin daha rahat etmesi için günlüğü 4 bin euro'luk (yaklaşık 16 bin lira) Nautilus isimli tekneyi kiralayan Muslera, Marmaris limanında gazetecileri görünce küplere bindi. Eşiyle karaya inmekten vazgeçen Fernando Muslera, görevini yapmakta olan basın mensuplarını kamuya açık olan limandan göndermeye çalıştı. Sosyal medyada hamile eşinin fotoğrafını paylaşmasına rağmen görüntülenmesini istemeyen kalecinin bu hareketine bir anlam verilemedi.


Gazetecileri görünce tekneden inmekten vazgeçen kaleciyle eşi, saatlerce basın mensuplarının gitmesini bekledi.

VIP ARAÇLA DÖNDÜ
Bir görevlinin gazetecilerin üzerine gelerek fotoğraf makinelerini almak istemesi de bardağı taşırdı. Muhabirlere engel olmak isteyen görevli, telsizden habercilerin dışarı çıkarmaları için anons geçti. Gazeteciler dışarı çıkarken bir anons daha geçen sözde görevli, "Çektikleri fotoğrafları silin, öyle gönderin. Yoksa bırakmayın" diyerek talimat verdi. Tüm çabalarına rağmen görüntülenmekten kurtulamayan Fernando Muslera ile eşi yaklaşık 2 saatlik tekne hapsinin ardından VIP araçla İstanbul'a gitmek üzere havalimanının yolunu tuttu.

Doğan SAVAŞ/BODRUM