Aşk değil arkadaşlık

‘Ayrıldık’ diyen Aslı Enver’le Murat Boz, 1 Haziran gecesi Suadiye’de baş başa görülünce ortalık karıştı. Boz, ‘Aşk bitti ama arkadaşlığımız sürüyor’ dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Haziran 2017 Güncelleme 04 Haziran 2017, 00:08
Aşk değil arkadaşlık

İÇİNDEKİLER

Aslı Enver'le Murat Boz, magazin gündeminden düşmek bilmiyor... Yaklaşık 1 hafta arayla ilişkilerinin bittiğini açıklayan çift, 1 Haziran gecesi baş başa görülünce dedikodu kazanı yeniden kaynamaya başladı. Suadiye'deki bir kahve dükkanının güvenlik kameralarına baş başa yakalanan Aslı Enver ve Murat Boz'un barıştığı konuşuldu. Bazıları ise gözde çiftin hiç ayrılmadığını ve ayrılık açıklamalarının ise bir reklam oyunu olduğunu iddia etti.

FOTOĞRAFLARA KIYAMADILAR
Yaklaşık 1 buçuk yıllık ilişkilerini bitirmelerine rağmen birbirlerini sosyal medyada takip eden ve aşk fotoğraflarını henüz silmeyen ünlü çiftin 1 Haziran gecesi de arkadaşça görüştüğü ortaya çıktı. Aslı Enver, Caddebostan'da yaşayan annesinin evine taşındığı için eski sevgililer, buluşmak için Anadolu Yakası'nı tercih etti. Murat Boz da ortaya çıkan bu fotoğraflardan sonra yakın çevresine "Bizi Aslı ile her zaman yan yana görebilirler. Bizim ilişkimiz bitse de arkadaşlığımız sürüyor" dedi.


Kafenin kamerasına takılan bu görüntüler, dedikodu kazanını kaynattı.


İkilinin görüntüleri, kafe çalışanının yaptığı bu paylaşımla ortaya çıktı.