Yılan dünya!

Yeni programının çekimleri için Hindistan’a giden Bülent Ersoy’u yılan soktu. Sosyal medyada ‘Reklam kokuyor’ yorumları yapıldı..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2017 Güncelleme 27 Mayıs 2017, 00:51
Yılan dünya!

İÇİNDEKİLER

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy gezi şov programı için Banu Alkan, Burcu Esmersoy ve Safiye Soyman'la bir süre önce Hindistan'a gitti. Tam 40 bavulla yola çıkan Ersoy, swarovski taşlarla kaplattığı 'Tuk Tuk' adlı aracı ile çok konuşuldu. Hatta ipekle süslenen aracın 70 bin TL'ye mal olduğu iddia edildi. Bülent Ersoy, önceki gün 46 derece sıcaklıkta çekimler sırasında yorgun düşünce dinlenmek için çimenleri tercih etti. Diva'yı bu sırada yılan soktu.

ACI İÇİNDE KIVRANDI
Set çalışanları acı içinde çığlık atan Ersoy'un imdadına koştu. Çalışanlar hemen yılanı öldürdü. Sol bacağı kızaran ve şişen sanatçıya ilk müdahaleyi set doktoru yaptı. Acılar içinde kıvranan Diva ardından hastaneye kaldırıldı. Bülent Ersoy geçtiğimiz yıllarda TV'de ekrana gelen şov programında aniden yere yığılmıştı. Sanatçının o hali uzun süre konuşulmuş, Bülent Ersoy'un dikkat çekmeye çalıştığı öne sürülmüştü. Sosyal medaya kullanıcıları yılan haberine de benzer yorumlar yaptı.

TWİTTER YORUMLARI
■ Yılana acil şifalar dilerim...
■ Yılanı neden hastaneye götürmemişler yazık hayvana botoks zehirlenmesi olmuştur!
■ Hep beraber yılan için dua edelim. İnşallah durumu iyidir...
■ Reklam kokan hareketler bunlar ...
■ Kör yılan...
■ Daha önce de bayılmıştı, inanasım gelmedi...
■ Diva korkuttun bizi!
■ Cesur hayvanmış valla...
■ Yılan için bir onurdur!