Şen dönüş

2014’te oğlunu kaybetmenin derin acısıyla sarsılan Begüm Şen, bir süre sonra ABD’ye yerleşti. Burada Şaman Durek Verret’le tanışan Şen, Haitili şifacıyla çıktığı ruhsal yolculuk sayesinde yaşama döndü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mart 2017 Güncelleme 10 Mart 2017, 11:45
Şen dönüş

İÇİNDEKİLER

Oğlu Alp Şen'i 2014 yılında Şile'de geçirdiği elim kaza sonucu kaybeden Begüm Şen, acısını kalbine gömüp hayata kaldığı yerden 'devam' dedi. Eşi Adnan Şen'le 17 yaşındaki oğlunun kaybından dolayı zor günler geçiren Begüm Hanım, bir süre İstanbul'daki evine kapandı. Dostlarının yanı sıra uzmanlardan da aldığı psikolojik destekle hayata kaldığı yerden devam etmeye çalışan Begüm Şen, bunun için çok sevdiği ülkesini dahi terk etti. Eşiyle Los Angeles'a yerleşen Şen, son olarak da dünyanın en ünlü şifacılarından Şaman Durek Verret'in kapısını çaldı. Türkiye'de verdiği seminerlere Saba Tümer, Mustafa-Emina Sandal, Ayşe Tolga gibi ünlü isimlerin akın ettiği Şaman Durek, Begüm Şen'in ruhsal yolculuğuna kılavuzluk edip manevi olarak arınmasına yardımcı oldu.


"İnsan hayatına neşe getirmekten daha güzel bir şey yok" diyen Verret, Şen için 'ışıldayan kadın' ifadesini kullandı.

ASLA PES ETMEDİ...
Son dönemde sık sık Verret'le bir araya gelen Begüm Şen, dünyaca ünlü şamanın uyguladığı birtakım metodlarla bilinçaltının temizlenmesini sağladı. Seans esnasında dış dünyayla bağını bir müddet kesen Şen, bu sayede düşük seviyedeki enerjisini yükseltti. Yaşadığı büyük acıya rağmen pes etmek yerine hayata tutunmayı tercih eden Begüm Hanım'ın seans sonrasında çekilen fotoğrafta manevi huzuru yüzüne dahi yansımıştı.



Cemiyet hayatının ünlü çifti Begüm ve Adnan Şen, hayatlarına Los Angeles'ta devam ediyor.

KABİLE DE BÜYÜDÜ
Henüz 5 yaşındayken Afrika kabilesinin şifacı kadını olan büyükannesi tarafından şaman olacağı bilinen Durek Verret, çocukken insanların düşüncelerini duyuyor, enerjilerini görüyor, ruhlarla konuşuyor, olacak olayları olmadan önce biliyor, hastalıkları iyileştiriyordu.

Haitili Şaman Durek Verret; sanat, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda danışanına 20 yıldır şamanik bilgelik, ruhsal metafizik, dinsel çalışmalar, felsefe ve kalıcı çözümler için uygulanabilir teknikler sunuyor. Muayenehanesi ABD'de olan Verret, semireler için sık sık Türkiye'ye de geliyor.

ÖZGE GÜRCAN