Ümitsiz aşk!

2014’te ABD’de sürpriz bir nikahla evlenen Ece Sükan’la Ümit Benan, evliliğini mesafeler yüzünden bitirmişti. Boşandıktan sonra ilişkilerine bir şans daha veren ikilinin aşkı yine aynı soruna yenik düştü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Aralık 2016 Güncelleme 12 Aralık 2016, 00:00
Ümitsiz aşk!

İÇİNDEKİLER

Güzel model ve stil danışmanı Ece Sükan'la tasarımcı Ümit Benan'ın ilişkisinde yine ayrılık rüzgarları esiyor. Şubat 2014'te ABD'de sürpriz bir şekilde evlenen ikili, işlerinin yoğunluğundan birbirlerine vakit ayıramayınca evlilikleri 1 yılı doldurur doldurmaz yollarını ayırmıştı. Türkiye'ye dönmek istemedi Birbirlerinden kopamayan ünlü çift, aşklarına yeniden fırsat tanısa da ikili her seferinde hüsrana uğradı. Boşansalar da dost kalmayı tercih eden Sükan ve Benan, aşklarında yine dikiş tutturamadı. Ünlü çiftin birlikteliklerine verdiği ikinci şans da boşa gitti. İkilinin arasına yine mesafeler girdi. Beyoğlu'ndaki 'Pera64' adlı butik galerinin işletmesiyle ilgilenen Ece Sükan, işleri dolayısıyla hayatına İsviçre'de devam eden Ümit Benan'ın Türkiye'ye gelmemekte ısrar etmesi üzerine ayrılık kararı aldı.

ARAYA MESAFELER GİRDİ
Sükan'ın yakın dostlarına "Ümit, araya giren mesafelerin aşkımızı beslediğini söylüyor. Ancak gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor" dediği öğrenildi. İkili, ayrılıkla birlikte instagram'da birbirlerini takip etmeyi bıraksa da Sükan'ın Benan'la mutlu günlerine ait kareleri silmemesi dikkat çekti. Sürpriz evlilikleri kadar ayrılıklarıyla da herkesi şaşkına uğratan ikilinin bu sefer kesin olarak yollarını ayırıp ayırmadığı da yine merak konusu oldu.


*
Boşanma sonrası doğum gününü dostlarıyla Fransa'da kutlayan Ece Sükan, o dönem Brezilya'da kumlara 'Ece' diye yazan eski eşiyle yeniden aşk yaşamaya başlamıştı.

İKİNCİ DENEME DE BAŞARISIZ
2 yıl önce Los Angeles'taki Le Parken Meridien Palm Springs Otel'de kıyılan nikahla, evlenen çiftin mutluluğu kısa sürmüştü. Dost kalan Sükan ve Benan, aşklarına ikinci bir şans daha vermişti.