Sosyete çıldırdı!

Ünlülerimiz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yerine Halloween’i coşkuyla kutladı. Cadılar Bayramı partilerinde kılıktan kılığa giren sosyetiklerimizin özenti halleri görenleri şaşkına çevirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2016 Güncelleme 31 Ekim 2016, 02:15
Sosyete çıldırdı!

İÇİNDEKİLER

Sosyetenin ünlü isimleri özentide çizmeyi aştı. Tüm Türkiye, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarken ünlüler soluğu önceki akşam Soho House'da düzenlenen Cadılar Bayramı partisinde aldı. Kapısında uzun kuyruklar oluşan mekanda aralarında Aslışah Alkoçlar, Şeyma Subaşı ve Şirin Ediger gibi isimlerin bulunduğu ünlüler, birbirinden ilginç kostümlerle boy gösterdi. Hıristiyanların her yıl 31 Ekim'de kutladığı Halloween partisi için ünlü isimler çılgınlıkta sınır tanımadı.

TEPKİ YAĞDI
Zombi, vampir, cadı ve iskeletor gibi birbirinden korkunç kostümlerle partiye katılan davetliler, geceye dair en renkli anları sosyal medya hesaplarında takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Gece boyunca eğlenen ünlü isimlere takipçilerinden eleştiriler ise gecikmedi. Yurt dışındaki çılgınlıkların hakim olduğu partilere özenen ünlülerin Cadılar Bayramı'nı böyle özenle kutlaması hayranlarını üzdü. Ünlü isimlere "Özentilikte son nokta" diye yorum yağdı.


* Subaşı, mavi peruğu ve makyajıyla dikkat çekerken yanındaki arkadaşı korku filminden fırlamış gibiydi.


* Aşk acısı çeken Aslışah Alkoçlar, partide geç saatlere kadar eğlendi.


* Çılgınlıkta birbiriyle yarışan davetliler ilginç kostümleriyle Avrupalılar'ı geride bıraktı.


SAATLERCE KUYRUKTA BEKLEDİLER
Partiye girmek isteyenler mekanın kapısında uzun kuyruklar oluşturdu.


HALLOWEEN MERAKLILARI
Cadılar Bayramı'nı kutlayan sosyetenin ünlü isimlerinden Mine Kalpakçıoğlu da önceki akşam herkesi şaşırttı. Yakın dostu Ebru Kohen'in ev sahipliğinde Kemer Country Orman Evleri'nde düzenlenen partiye katılan Kalpakçıoğlu, vampir kılığına girip arkadaşının kafasına kasap bıçağını saplar gibi poz verdi.


Sosyetenin bir diğer ünlü ismi Melda Kosif ise Cadılar Bayramı kutlamasını doğum günü ile birleştirdi. 36 yaşına giren Melda Hanım, önceki akşam Soho House'da düzenlenen Cadılar Bayramı partisinde yakın dostlarıyla gönlünce eğlendi.


Güzel oyuncu Hande Ataizi ve eşi Benjamin Harvey de önceki akşam katıldıkları partide masal kahramanları 'Güzel ve Çirkin'in kılığına girdi.

DOĞAN SAVAŞ