Şiddetli aşk!

Tokat sabıkaları kabarık olan Ceylan Çapa ile Serkan Uçar, önceki gece Bodrum’da kavgaya tutuştu. Birbirlerine şiddet uygulayan çifte, güvenlik görevlileri müdahale etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Temmuz 2016 Güncelleme 06 Temmuz 2016, 00:00
Şiddetli aşk!

İÇİNDEKİLER

Sosyetik güzel Ceylan Çapa ile galerici sevgilisi Serkan Uçar, Bodrum'da birbirine girdi. İkilinin Türkbükü'nde bir mekanda neşeli başlayan eğlenceleri, kavgayla bitti. Sevgililer bilinmeyen bir sebepten dolayı hararetli bir şekilde tartışmaya başladı. Sosyetik güzel, Uçar'a tokat atınca genç galerici deliye döndü. Sevgilisini sinirli bir şekilde iten Uçar, yumruklar savurunca devreye, güvenlik görevlileri girdi.

YAKA PAÇA DIŞARI ATILDI
Sinirini alamayan genç işadamı, görevlilere saldırdı. Bunun üzerine güvenlik, Uçar'ı yaka paça mekandan dışarı çıkardı. Görevlilere hakaret ve küfürler yağdıran genç galerici zodyak botla tekneye geçerken Çapa, mekanda kalarak eğlencesine devam etti. Kısa süre sonra gece kulübüne dönen Serkan Uçar, bütün ısrarlarına rağmen Ceylan Çapa'yı kaldıkları tekneye götüremedi. Uçar, tek başına tekneye geri dönerken Çapa ise yeğeniyle kulüpten ayrıldı. 'Şiddetli aşıklar', dün ise hiçbir şey olmamış gibi tatillerine devam edip "Pes" dedirtti!

GÖZLER YİNE ANNEDE!
Şebnem Çapa, kızının 5 ay önce başlayan ilişkisine karşı çıkmıştı. Baba Celal Çapa ise kararı kızına bıraktı. Ancak Serkan Uçar'ın Ceylan Çapa'ya uyguladığı şiddetin ardından gözler yine anne Şebnem Hanım'a çevrildi.

HALİL ÇİLİNGİR