Deniz ASLANı

Hande Ataizi’nin sevimli oğlu tam bir deniz tutkunu çıktı. Bodrum’da denize giren Aslan Leon, 2 saat sudan çıkmak istemedi. Leon, annesinin zoruyla ağlaya ağlaya denizden çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Temmuz 2016 Güncelleme 03 Temmuz 2016, 00:00
Deniz ASLANı

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, Amerikalı eşi Benjamin Harvey ve oğlu Aslan Leon ile Bodrum tatiline devam ediyor. Güzel oyuncu, önceki gün Türkbükü'nde objektiflere takıldı. Kahvaltı sonrası eşi ve annesiyle birlikte mağazaları gezen Ataizi, kendisi için yeni bir bikini aldı. Alışveriş sonu sıcak havadan bunalan üçlü, dondurma keyfi yaptı. Ataizi, daha sonra oğulları Aslan Leon'u da yanlarına alarak Gölköy Velena Beach'e gitti. Hande Ataizi ve Benjamin Harvey çifti bir süre şezlongda dinlendikten sonra oğulları Aslan Leon'u şişme kollukla denize soktu.

OYUN OYNAYARAK SUSTURDU
Oğullarıyla birlikte keyifli anlar yaşayan Ataizi, denizde fazla kalmazken Harvey, minik Aslan Leon'la suda uzun süre kaldı. Güneşten etkilenmemesi için annesinin deniz kıyafeti giydirdiği Leon, babasıyla yaklaşık 2 saat boyunca denizin tadını çıkardı. Denizden çıkmak istemeyen Leon, Filipinli bakıcısını zor anlar yaşatınca devreye Ataizi girdi. Güzel oyuncu, ağlayan Leon'u denizden zorla çıkarıp iskeleye götürdü. Hande Ataizi, daha sonra Leon'la oyunlar oynayarak gönlünü aldı.

HALİL ÇİLİNGİR