İhanet şutu!

Ebru Şallı’yı Müjde Uzman’la aldattığı konuşulan Sinan Akçıl, ‘İhanet olması için ortada bir ilişki olması lazım. Ebru ile ayrıldık’ dedi. Şallı ise öfkesinden ünlü müzisyeni tüm sosyal medya hesaplarından sildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2016 Güncelleme 02 Temmuz 2016, 01:29
İhanet şutu!

İÇİNDEKİLER

Yılan hikayesine dönen Ebru Şallı ile Sinan Akçıl ilişkisine bir kez daha nokta koyuldu... Beraberliğin ardından müzisyenin, güzel sunucuyu Müjde Uzman'la aldattığı iddia edildi. Uzman, aşkla ilgili "Şimdilik Sinan'la aramızda bir şey yok" dedi. Müjde Uzman'dan sonra Sinan Akçıl da önceki akşam konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Ebru ile 1 buçuk ay önce yollarımızı ayırdık. Ortada ihanet olması için bir birliktelik olması lazım. Müjde de arkadaşım." Başarılı müzisyen, bu sözleri sarf etse de magazin dünyasından gelen dedikodular tam aksini söylüyor...

KAÇAMAK YERİ MARMARİS
İddialara göre Ebru Şallı, geçtiğimiz aylarda Sinan Akçıl'ın tavırlarından şüphelendi. Şallı, müzisyeni takibe alınca başka bir kadınla yakınlaşmasını öğrendi ve ilişkiyi bitirdi. Hatta Ebru Şallı, eski sevgilisini sosyal medyadan da engelledi. Akçıl ile Uzman'ın 20 gün önce birlikte tatil yapması da ihanet iddialarını gündeme getirdi. Güzel oyuncu ile müzisyen, yaklaşık 10 gün Marmaris'teki Orka Sunlife isimli otelde kalarak gözlerden uzak bir romantizm yaşadı.



FERRARİ'Lİ NİSPET
Müjde Uzman ve Sinan Akçıl, Marmaris'te kaldıkları otelin sahibine ait Ferrari ile aynı günlerde poz verip bunları da sosyal medyada paylaşmıştı.