Ahlak kavgası

Deniz Akkaya ile Deniz Berdan, dün sosyal medyada kapıştı. Eski manken, sosyetik tasarımcı için ‘teşhirci’ dedi. Berdan da Akkaya’nın skandal aşklarını diline doladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Haziran 2016 Güncelleme 28 Haziran 2016, 00:00
Ahlak kavgası

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya dün eski manken Deniz Akkaya ile tasarımcı Deniz Berdan'ın atışmasıyla çalkalandı. "Zengin koca parası yemedim" diyen Akkaya'ya Berdan'ın Snapchat hesabından "Geçmişini niye inkar ediyorsun? Neler yaptığını biliyoruz" yorumu yapması tartışmanın fitilini ateşledi. Bunu öğrenen Akkaya, karşı atağa geçerek instagram'dan Deniz Berdan'ın iç çamaşırının göründüğü fotoğrafını paylaşıp altına şu notu düştü:

'FETTAN KADIN' İMASI
"Bu kendini bilmez teşhirci, sirk kıyafetlerine 'tasarım' diyerek plajlarda tanga ile işsiz gezerken şimdi kendine 'tasarımcı' dedirtmek derdinde olan, hatta kızını bile türlü şekle sokarak kullanan bu kadının Snapchat'te hakkımda abuk subuk konuşmasını öğrendim!" Siniri geçmeyen Akkaya, Deniz Berdan ile eşi Haluk Berdan'ın tatilde çekilen bir karesini paylaşıp şöyle sert yorum yaptı: "Etrafa ahlak dersi vermeye kalkan bu hanımefendi ve kocası en işlek plajlarda yağlı güreşe hazırlanırken! Karısını teşhir eden adama ne denir bu ülkede? Hanımefendi bu konudan haberdardır herhalde. Bu ülke çok gördü böyle kocaları böyle karıları!" Bunun üzerine sosyetik tasarımcıdan cevap gecikmedi. Berdan iç çamaşırının göründüğü pozunu eleştiren Deniz Akkaya'ya "Flaş patlayınca çamaşırımın görünmüş olması fettan kadın olduğum anlamına gelmiyor. Onu başkalarının kocalarıyla kulüp pencerelerinden kaçanlar düşünsün" diyerek cevap verdi. Berdan, eşiyle olan fotoğrafını 'ahlaksız' bulan Akkaya'ya yine imalı bir şekilde seslendi ve yaşadığı olaylı aşklara şöyle gönderme yaptı: "Valla biz 20 yıldır evliyiz ve hiç ahlaksız evlilik skandalına da karışmadık. Nasıl saldıracağınızı şaşırmışsınız."

SÖZLERİ TEPKİ ALDI
Deniz Akkaya'nın evli ve 2 çocuk annesi Deniz Berdan için yaptığı yorumlar takipçilerinden tepki aldı. Akkaya'ya "Bir kadının, başka bir kadına böyle belaltı vurması çok çirkin" mesajı yağdı.




ÜNLÜ ÇİFTTEN DAVA
Berdan çifti, bu fotoğraflarını kullanıp kendilerine hakaret eden Deniz Akkaya'ya dava açmaya hazırlanıyor.