Emre dörtnala

Sempatik oyuncu Emre Karayel'in at sevgisi kabardı. Kendisine ait 4 tane yarış atı olan Karayel, sayıyı 5'e çıkardı. İngiliz bir tay alan Emre Karayel, atını Çatalca'daki bir çiftlikte eğitiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Haziran 2016 Güncelleme 08 Haziran 2016, 00:00
Emre dörtnala

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasından birçok isim, atlara olan sevgisiyle biliniyor. Yavuz Bingöl'den Ebru Gündeş'e, Işın Karaca'dan Yasemin Yalçın'a kadar birçok ünlünün atları da yarışlarda boy gösteriyor. Ekranların sempatik ismi Emre Karayel de sahibi olduğu atlara bir yenisini ekledi.

GÜNAŞIRI ÇİFTLİĞE GİDİYOR
La Salvezza, Lady Bella, Marla Singer ve Maytenally isimli 4 yarış atı olan Karayel, geçtiğimiz ay İngiliz bir tay satın aldı. Ünlü oyuncu, anne ve babası diğer atları gibi İngiliz olan tayına 'Trophy Hunter' ismini verdi. Emre Karayel, tayını da Çatalca'daki bir çiftliğe emanet etti. Diğer 4 atının da bakımlarının yapıldığı çiftliğe günaşırı giden ünlü oyuncu, hayvanlarının bakımıyla da birebir kendisi ilgileniyor.

'PARAYI ARPAYA YATIRIYORUM'
Adanalı olduğu için at sevgisinin aileden gelme bir tutku olduğunu söyleyen Emre Karayel, at ve biniciliğe olan sevdasını da şöyle dile getiriyor: "Atları çok seviyorum. Çocukluğumdan beri en büyük hayalim, kendime ait bir atımın olmasıydı. Onlarla ilgilenmek, onları görmek benim için terapi gibi oluyor. At sevgisi tabii ki masraflı bir iş. Zaten ben de oyunculuktan kazandığım parayı arpaya yatırıyorum."

BENİM İÇİN TERAPİ
Atlarından birinin katıldığı yarışlardan son olarak 4 bin lira kazanan Emre Karayel, "Benim için atlar, bir terapi gibi. Onlarla ilgilenmek bana bütün stresimi unutturuyor" dedi.

ÖZGE GÜRCAN