Masal karesi

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, dün dillere destan bir düğünle evlendi. Güzel oyuncu, işlemeli gelinliğiyle büyülerken İmirzalıoğlu da her zamanki gibi çok şıktı. Çiftin düğün kareleri de peri masalını andırdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mayıs 2016 Güncelleme 15 Mayıs 2016, 02:14
Masal karesi

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasının en gözde çifti Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, dün hayatlarını birleştirdi. Çiftin Cunda'daki düğünlerine 300 kişi katıldı. Bergüzar Korel'den Kıvanç Tatlıtuğ'a kadar birçok ünlü ismin katıldığı tören, saat 19.00'da başladı. Ünlü çift nikah alanına, Queen gitar introlu düğün marşı ile girdi ve Glykeria'nın Ta Tragoudia Mou şarkısı ile konuklar arasından yürüdü.

DUYGUSAL ANLAR
Saat 19:30'da kıyılan nikahta Sinem Kobal'ın şahitliğini vefat eden teyzesi Gülay Dereci'nin eşi Erdal Dereci yaparken Kenan İmirzalıoğlu'nun nikah şahiti ise yönetmen Osman Sınav'ın kardeşi Ahmet Sınav oldu. Genç çift ilk danslarını ise Frank Sinatra'nın efsane şarkısı 'Fly me to the Moon' eşliğinde yaptı. Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun sergilediği görüntü ise bir peri masalını andırıyordu...


Ünlü çift, sağ yüzük parmağındaki Cartier marka alyanslarını nikahtan hemen önce sol el yüzük parmaklarına taktı.

KARTPOSTAL GİBİLER
Gözde çiftin düğünüyle ilgili en çok merak edilen detay, gelinlik ve damatlık seçimleriydi. 28 yaşındaki Sinem Kobal, kimseyi şaşırtmadı ve modacı tercihini aynı zamanda yakın dostu da olan Tuvana Büyükçınar'dan yana kullandı. Güzel oyuncu, omuzdan beline kadar işlemelerle süslü olan gelinliğiyle göz kamaştırdı.

Özel dikim smokinindeki ceket tercihini beyaz renkten yana kullanan 41 yaşındaki Kenan İmirzalıoğlu da yakasına taktığı çiçekle Sinem Kobal'a uyum sağladı. Ünlü çiftin, nikah fotoğrafları adeta bir kartpostal gibiydi...

CUNDA'YA ÜNLÜ AKINI
Ünlü çift, evlenmek için Cunda Ortunç Otel'i seçince Ayvalık da magazin dünyasının buluşma adresi oldu. Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun düğününde Türkiye'nin en önde gelen oyuncuları hazır bulundu. Bergüzar Korel, Cansu Dere, Burçin Terzioğlu, Fahriye Evcen, Burak Özçivit, İlker Kaleli ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimler düğün boyunca gönüllerince eğlendi.



Sinem Kobal'la yakın dostluğuyla bilinen Burçin Terzioğlu ve sevgilisi İlker Kaleli, "Umarız hep böyle mutlu olurlar" dedi.



İmirzalıoğlu'nu bu mutlu gününde eski rol arkadaşları da yalnız bırakmadı. Ünlü oyuncunun, 'Ezel'deki rol arkadaşı Cansu Dere ile 'Karadayı'daki partneri Bergüzar Korel, oyuncu dostları için Cunda'daydı.




SIRA ONLARDA
Kobal'ın en yakın dostlarından Fahriye Evcen de sevgilisi Burak Özçivit'le Cunda'ya gitti. Kuveyt'ten döner dönmez soluğu Ayvalık'ta alan ünlü çift, hayli keyifliydi. Geçtiğimiz günlerde Fahriye Evcen'e evlilik teklifi eden Özçivit, gazetecilerin "Sıra size geliyor" demesi üzerine önce güldü sonra da "İnşallah" dedi.

HALİL ÇİLİNGİR/ CUNDA