Göcek’te aşk

21 yıllık eşi Feryal Gülman’a ihanet edip boşanan Kemal Gülman, yeni bir aşka yelken açtı. 84 yaşındaki işadamı genç sevgilisiyle birlikte Göcek’te objektiflere yakalandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mayıs 2016 Güncelleme 13 Mayıs 2016, 02:53
Göcek’te aşk

İÇİNDEKİLER

Gülman Group'un sahibi Kemal Gülman ile 21 yıllık eşi Feryal Gülman'ın boşanma davası Türkiye gündemini meşgul ederken, ünlü işadamı yeni sevgilisiyle objektiflere yakalandı. 200 milyon liralık tazminat isteyen Feryal Gülman ile 500 bin lira tazminat isteyen Kemal Gülman'ın davasının sil baştan görülmesine karar verilirken ünlü işadamı boş durmadı.

KAÇAMAK BELGELENDİ
Eşini 22 yaşındaki bir güzelle aldatan Kemal Gülman, önceki gün Göcek'te objektiflere takıldı. 84 yaşındaki Gülman'ın yanında kendisinden yaşça küçük sevgilisi vardı. Soyadının Şirinova olduğu ileri sürülen sevgilisi ile Göcek'te sessiz ve sakin bir tatil yapan Kemal Gülman, Ketenci'den alışveriş yaptıktan sonra kahve içerek keyif yaptı. Yeni sevgilisine çok değer verdiği gözlenen Gülman'ın mutlu halleri dikkat çekti.

EVLİLİK DÜŞÜNÜYOR
Liseli aşıklar gibi sık sık sevgilisinin elini tutan Kemal Bey'in yeni aşkının da eşinden boşandığı öğrenildi. Göcek'te otururken yurt dışı tatil planları yapan ünlü işadamının, yeni aşkıyla evliliği düşündüğü de öğrenildi. İlerleyen yaşına rağmen çapkınlığa devam eden Kemal Gülman'ın, yeni sevgilisiyle gözlerden uzak yaşadığı aşkıyla ilgili nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusu.


Kemal Gülman'ın yeni sevgilisi de kendisinden yaşça küçük.

KAHRAMAN DURAK/ÖZEL