Aşkın fotoğrafı

Caner Erkin, Asena Atalay’dan boşandı, çapkınlıkta depara kalktı. 1 ay önce Antalya’da bir güzelle yakalanan yıldız futbolcu, son 1 haftadır da Şükran Ovalı ile yakınlaştı. Sürpriz ikili, ilk fotoğraflarını da önceki gün Bebek’te böyle verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2016 Güncelleme 22 Nisan 2016, 02:10
Aşkın fotoğrafı

İÇİNDEKİLER

Forma giydiği Fenerbahçe kulübüyle sorunlar yaşayan Caner Erkin, kendini aşka adadı. Ocak sonunda Asena Atalay'dan boşanan yıldız futbolcu, yaklaşık 1 ay önce de Milli Takım kampı için gittiği Antalya'da Dilan Sunar isimli bir güzelle yakalanmıştı. Caner Erkin'in adı şimdi de güzel oyuncu Şükran Ovalı ile aşk haberlerine karıştı.

LÜKS ARAÇTA İLK KARE
Dedikodulara göre yaklaşık 1 haftadır sık sık birlikte görülen ikilinin buluşma adresi ise Bebek. Geçtiğimiz pazar Şükran Ovalı'nın Bebek'teki evine girerken görülen Caner Erkin, Şükran Ovalı ile çıkan aşk haberleri için sessiz kaldı. Güzel oyuncu ise dün sosyal medya hesabından yıldız futbolcuyla ilişki yaşadığını yalanladı. Ancak Şükran Ovalı ile Caner Erkin, önceki gün birlikte görüntülendi. Sürpriz ikili, yıldız futbolcunun 2 milyon 750 bin iralık Dodge Challenger Srt 8 özel üretim aracıyla sık sık buluştukları söylenen Bebek'te trafikteydi.



Şükran Ovalı, daha önce meslektaşları Hakan Kurtaş ve Şükrü Özyıldız ile yaşadığı aşklarla magazin gündemine gelmişti.

ŞAŞIRTAN BENZERLİK
Arabasının simsiyah camları sayesinde yeni sevgilisiyle gazetecilere görüntülenmekten kurtulduğunu düşünen Caner Erkin, son derece rahattı. Güneş gözlüğü takan Şükran Ovalı, Erkin'in aksine hayli tedirgindi. Güzel oyuncunun yıldız futbolcunun otomobilinde çekilen bu fotoğrafı ise inkar ettiği aşkın belgesiydi. Şükran Ovalı'nın hem giyim tarzı hem de yüzünün Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay'la olan benzerliği de "Caner'in beğendiği kadın tipi değişmiyor" dedirtti.

AYDIN HAMZA