K'alp' sıkıştı!

Meryem Uzerli sağ gösterip sol vurdu. Adı Ozan Güven ve Murat Yıldırım'la aşk dedikodusuna karışan güzel oyuncu, iki aydır gizli aşk yaşadığı Alp isimli sevgilisiyle sıkışan trafikte ilk kez yakalandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Şubat 2016 Güncelleme 22 Şubat 2016, 01:40
K’alp’ sıkıştı!

İÇİNDEKİLER

Meryem Uzerli, hem parayı hem aşkı Türkiye'de buldu. Daha önce Can Ateş'le yaşadığı ilişkiden Lara isminde bir kız dünyaya getiren Uzerli, 'Tükenmişlik Sendromu' olduğunu söyleyerek Almanya'ya gitmişti. 2 yıl sonunda Türkiye'ye dönerek ekranlarda boy gösteren Uzerli, önceki akşam yeni sevgilisi ile yakalandı. Ozan Güven ve Murat Yıldırım ile adı aşk dedikodularına karışan güzel oyuncu, Beyoğlu'ndaki The Marmara Pera'da adının Alp olduğu öğrenilen yakışıklı sevgilisi ile baş başa akşam yemeği yedi.

ADRESLERİ KANLICA OLDU
Romantik dakikaların yaşandığı yemekte karşılıklı kadehlerini yudumlayan ikiliden Uzerli'nin bir hayli mutlu olduğu görüldü. İkilinin keyfi dışarıda gazetecileri görünce kaçtı. Taksim'den Zincirlikuyu'ya kaçan ikili, trafik ışıklarına takılınca objektiflerden kurtulamadı. Flaşların patlamasıyla aşkları ortaya çıkan ikiliden Alp Bey, arabanın güneşliğini indirerek yüzünü saklamaya çalışsa da başarılı olamadı. 2 aydır birlikte oldukları öğrenilen ikili, trafiğin açılmasıyla birlikte Anadolu Yakası'na kaçtı. Sevgililer Kanlıca'da bir siteye girerek izlerini kaybettirdi.



BERELİ ÖNLEM!
Aşkları ilk kez objektife takılan Meryem Uzerli ve Alp Bey, flaşlar patlayınca büyük panik yaptı. Tanınmamak için bere takan Uzerli'nin planı tutmazken sevgilisi Alp Bey ise arabanın güneşliğini indirerek yüzünü gizlemeye çalıştı.

HALİL ÇİLİNGİR