VIP Türklerin Paris çıkarması

Derin Mermerci ile ablası Yosun Reza, sözde sosyetik değil jet-set olduklarını bir kez daha ortaya koydu! Hermes'in Paris'teki çok özel davetine Türkiye'den davet edilen isimler sadece Mermerci kardeşlerdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ocak 2016 Güncelleme 22 Ocak 2016, 02:00
VIP Türklerin Paris çıkarması

İÇİNDEKİLER

Dünyaca ünlü marka Hermes'in Paris'teki dillere destan binasında önceki gün çok özel bir davet düzenlendi. Davetin evsahipliğini ise markanın halkla ilişkilerini yürüten ve ünlü yıldızlarla olan dostluğuyla bilinen Michael Coste yaptı. Hermes'in en sadık müşterilerinin ağırlandığı davette Türkiye'den de sadece iki isim vardı: Derin Mermerci ve ablası Yosun Reza.


Michael Coste, Derin Mermerci ve Yosun Reza ile bu fotoğrafını instagram'da paylaşıp sosyetik güzellere teşekkür etti.

3 ÇANTAYA SERVET ÖDEDİ
Hermes tutkunu olan Derin Mermerci'nin 'limited edition' yani sınırlı sayıda üretilmiş çantaların satıldığı Paris'teki lüks mağazadan da yüklü bir servet ödeyerek 3 çanta aldığı da hemen sosyetenin diline düştü. Tarzıyla birçok sosyetiğimizin örnek aldığı Derin Mermerci, henüz Türkiye'de kimsede olmayan çantalarıyla da Hermes tutkunu birçok sosyetik kadını bir kez daha kıskandıracak...



Sahip olmak için günler hatta aylarca beklemeniz gereken Hermes'in VIP davetine Derin Mermerci ile Yosun Reza katıldı. Anne Ender Mermerci ise davetli olmasına rağmen Paris'e gidemedi.

DERİN'İN TERCİHİ
Tam anlamıyla Hermes Birkin tutkunu olan Derin Mermerci, Türkiye'de yaklaşık 150 bin liralık bu Hermes Himalayan'ı takan ilk isim olmuştu.