Diva turp gibi

Domuz gribi şüphesiyle hastaneye kaldırılan Bülent Ersoy, dün taburcu oldu. Gösterişli takılar ve pırlanta taşlı gözlük takan Diva, hastane çıkışında da yoğun ilgiyle karşılaştı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ocak 2016 Güncelleme 15 Ocak 2016, 00:00
Diva turp gibi

İÇİNDEKİLER

Yaklaşık 1 haftadır domuz gribi teşhisiyle Gaziosmanpaşa Özel Şafak Hastanesi'nde tedavi gören Bülent Ersoy, dün taburcu oldu. Yapılan son tahlillerinin temiz çıkması ile rahat bir nefes alan Diva, gazetecilerin karşısına yine gösterişli haliyle çıktı. "40 derece ateşle buraya geldim ama gördüğünüz gibi Allah'a şükür iyiyim" diyen ünlü sanatçı, neden 1 gün gecikmeli taburcu olduğunu ise şöyle açıkladı:

"Ben hiçbir şeyden korkmam ama '13' ve 'Salı' takıntım var. Doktorum bana bu durumu hatırlatınca 'Katiyen çıkmam, kapatın kapıları' dedim." Chanel imzalı şalı ve pırlanta takılarıyla da ilgi odağı olan Bülent Ersoy'a hastane çıkışı sevgi seli vardı. Diva'yı görmek isteyen hayranları çıkışta birbirleriyle yarışırken ünlü sanatçı, VIP minibüsüne binip evinin yolunu tuttu.


Diva, taburcu olmadan önce hastanede düzenlediği basın toplantısında yine pırlanta taşlarla süslü güneş gözlüğü ve gösterişli takılarıyla göz kamaştırdı.

Aydın HAMZA