Kefenin cebi yok!

Deniz Akkaya'dan bir kızı, Duygu Hande Ekşi'den de bir oğlu olan işadamı Efe Önbilgin, iki çocuğuna ödediği toplam 12 bin liralık nafakanın düşürülmesi için mahkemeye başvurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Aralık 2015 Güncelleme 02 Aralık 2015, 01:55
Kefenin cebi yok!

İÇİNDEKİLER

Sosyetik işadamı Efe Önbilgin, sıfırı tükettiğini açıkladı. Boşandığı eski eşi Duygu Hande Ekşi'den bir oğlu, Deniz Akkaya'dan da bir kızı bulunan Önbilgin, İstanbul Aile Mahkemeleri'ne yoksulluk ve iştirak nafakalarının düşürülmesi için dava açtı. Hande Ekşi ile Deniz Akkaya ve 2 çocuğuna 6'şar bin liradan toplam 12 bin lira nafaka ödeyen Önbilgin, hiçbir işte çalışmadığını, nafaka borçlarını ödeyemediğini ve tazyik (zorlama) hapsiyle karşı karşıya kalabileceğini belirterek nafakanın 2'şer bin liraya düşürülmesini istedi. Önbilgin'in dava dilekçesinde, "Nafakayı ödeyemeyen müvekkilim özgürlüğünü kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktır" denildi.


Duygu Hande Ekşi, eski eşi Efe Önbilgin'in açtığı davanın reddini istedi.

LÜKS İÇİNDE YAŞADI...
Duygu Hande Ekşi, "Los Angeles'ta lüks içinde yaşarken oğluna 1 lira dahi göndermekten kaçınmıştır. Dava reddedilsin" dedi. Birikimini tükettiği öne sürülen ve son 3 aydır nafaka da ödeyemeyen Önbilgin için icra takipleri başlatılmıştı.

ALİ OKTAY