Mutluluktan gözleri YAŞARdı

Yaşar Alptekin, renkli hayattan elini eteğini çekti! Maneviyata yöneldi. Daha önce "Borçlarımı ödeyip evleneceğim" diyen eski manken, sonunda muradına erdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Kasım 2015 Güncelleme 17 Kasım 2015, 00:58
Mutluluktan gözleri YAŞARdı

İÇİNDEKİLER

BİR dönemin en çok konuşulan mankenlerinden biri olan eski manken, dansçı ve oyuncu Yaşar Alptekin (53), uzun zaman önce medyadan çekildi. Maneviyata yönelerek kendisini baştan aşağı değiştirdi. Uzun süredir ortalarda görünmeyen eski mankenden dün güzel bir haber geldi.

FACEBOOK 'TAN DUYURDU
Daha önce katıldığı bir televizyon programında krediyle ev aldığını ve borçlarını ödedikten sonra evleneceğini söyleyen Alptekin sonunda muradına erdi ve dünyaevine girdi. İslami usullere göre yapılan törende Alptekin ve eşinin dini kıyafetler giymesi dikkat çekti. Yaşar Alptekin, Facebook hesabından, "Allahın emrine uyduk. Mutlu bir yuva kurduk Allah'tan saadet diliyoruz. Nikahımıza teşrif edenlerden Rabbim razı olsun" diye yazarak evlendiğini ilan etti. Yaşar Alptekin'in ilk evliliğinden 22 yaşında Ayris Alptekin adında bir kızı bulunuyor.

Dünyaevine giren eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, 2004'te eski yaşantısından uzaklaşıp kendisini ibadete verdi. Eskiden favori mekanlarının eğlence mekanları olduğunu söyleyen Alptekin, şimdilerde cami ve türbeleri ziyaret ediyor.