Başrolde KMLYLMZ

Cem Yılmaz'ın dün vizyona giren filmi 'Ali Baba ve 7 Cüceler'in galasına, oğlu damga vurdu. Smokiniyle babasını gölgede bırakan sevimli Kemal, galada seyirciyi selamlayarak da bütün alkışları topladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Kasım 2015 Güncelleme 14 Kasım 2015, 00:00
Başrolde KMLYLMZ

İÇİNDEKİLER

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın senaristliğini, yönetmenliğini, yapımcılığını üstlenip başrolünde yer aldığı 'Ali Baba ve 7 Cüceler'in galası, önceki akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde yapıldı.

MİKROFONU BIRAKMADI
Saatler öncesinden uzun kuyrukların oluştuğu galaya damgasını vuran isim ise Kemal Yılmaz'dı. Babasının elinden tutup geldiği galada büyük ilgi gören Kemal, sempatikliğiyle "babasının oğlu" dedirtti. Gösterim öncesi sahneye çıkarak seyirciyi selamlayan Cem Yılmaz da filmi oğluna ithaf etti. Ünlü komedyen, "Bu filmi babama ve oğluma armağan ediyorum. Nerede nasıl konuşulacağını, nasıl davranılacağını, nasıl insan olunacağını ailemden öğrendim. Onlara çok teşekkür ediyorum" dedi. Babasının bu sözleri sonrası Kemal de mikrofonu eline alarak defalarca "Filmimize hoşgeldiniz" diyerek seyirciyi kahkahaya boğdu. Cem Yılmaz'ın filmi, gösterim sırası ve sonrasında ise büyük alkış
aldı.


AİLE BOYU DESTEK

Ünlü komedyeni bu heyecanlı gününde ailesi de yalnız bırakmadı. Anne Sabahat Hanım ile baba Arif Bey, oğullarının filmini gururla izledi.

CEM Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu da galaya katılarak dostluk örneği sergiledi. Yağtu, "Cem her zamanki gibi şahane bir film" yapmış diyerek eski eşine övgü yağdırdı.



HEYECANLI BEKLEYİŞ
FİLMİN başrol oyuncuları Irina Ivkina, Zafer Algöz ve Çetin Altay, galada böyle poz verdi. Filmde seyirciyi kahkahaya boğan Algöz ve Altay, "Şimdi bizim için heyecanlı bekleyiş başlıyor. Umarız galada olduğu gibi filmimizi izleyen herkes, salondan mutlu ve gülümseyerek ayrılır" dedi.



GURUR POZU
Filme şarkıları ve ismiyle renk katan merhum Barış Manço'nun ailesi de tam kadro olarak galaya katıldı. Geceye annesi Lale ve kardeşi Batıkan ile katılan Doğukan Manço, "Her zamanki gibi babamızla bir kez daha gurur duyduk" dedi.







Halil ÇİLİNGİR