SAygısızlık

Sosyetenin en mütevazı çiftlerinden Pınar ile İlhan Sabancı, Kapadokya'daki bir otelde şaşırtıcı bir tavırla karşılaştı. Çiftin 2 yaşındaki çocuklarını otele almayan personelin saygısız tavırları, Pınar Hanım'ı isyan ettirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2015 Güncelleme 31 Ekim 2015, 00:00
SAygısızlık

İÇİNDEKİLER

Yasa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Sabancı'nın oğlu İlhan Sabancı, eşi Pınar Hanım ve çocukları Yalçın ile önceki gün Kapadokya'ya gitti. 'Misa Mutfak' isimli bir yemek şirketinin yanı sıra kendi ismini taşıyan bir seyahat ve yiyecekiçecek blog'u olan Pınar Sabancı, takipçilerine Kapadokya'yı anlatmak için birçok mekana gitti.

TAKİPÇİLERİ DE DERTLİ!
Nazik tavırlarıyla
cemiyet hayatının en gözde isimlerinden olan Pınar ile İlhan Sabancı, 2 yaşındaki oğullarıyla 'Sacred House' isimli bir otele gitti. Ancak personel, kuralları gereği minik Yalçın'ı otele alamayacaklarını söyledi. Sabancı çifti, durumu anlayışla karşılasa da personelin tavrından rahatsız oldu. Pınar Sabancı da sitemini şöyle dile getirdi: "Çocuk içeri almıyorlar. Bu seçime saygı duyuyorum ama bunu belirtmekteki tavırlarını kaba buldum." Sabancı'nın birçok takipçisi aynı saygısızlığı kendilerinin de yaşadığını dile getirdi.


Sabancı, çocuğunu almadığı için konaklamadığı otelin önünde poz verip, bu karenin altına yaşadığı saygısızlığı yazdı.

ÖZGE GÜRCAN