Doğum günü HADİSEsi

Hakan Baş, 32 yaşını sevgilisi Soral'la birlikte 'Gizli Kalsın' isimli mekanda kutladı. Aynı gece mekana eski aşkı Hadise geldi. Seksi şarkıcı Baş'ın burda olduğunu öğrenince apar topar kapıdan döndü...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ekim 2015 Güncelleme 11 Ekim 2015, 01:57
Doğum günü HADİSEsi

İÇİNDEKİLER

Genç iş adamı Hakan Baş'ın eski aşkları başına dert olmaya devam ediyor. Daha önce Helin Avşar, Özge Ulusoy, Selin İmer ve Hadise gibi ünlülerle aşk yaşayan Hakan Baş, önceki gün 32 yaşgününü kutladı. Oyuncu sevgilisi Bensu Soral ve arkadaş grubuyla birlikte Emirgan'daki Gizli Kalsın isimli mekanda eğlenen Hakan Baş, az kalsın doğum gününde kötü bir sürprizle karşılaşacaktı.

BAŞKA MEKANA KAÇTI
Hakan Baş, mekanda eğlenirken kapıda bir anda eski aşkı Hadise göründü. Mekanın müdavimleri arasında olan Hadise, tam içeri girecekken görevliler "Hakan Baş içeride" diyerek şarkıcıyı uyardı. Panik yapan Hadise, apar topar kapıdan geri döndü. Bu durumu öğrenen Hakan Baş da eğlencesini yarıda keserek mekanı terk etti. Baş daha sonra sevgilisi Bensu ve ablası Hande Soral'la birlikte eğlencesine başka bir mekanda devam etti.

ESKİ AŞKLAR PİŞTİ OLACAKTI
Şimdilerde Uğur Güven'le aşk yaşayan Hadise'nin önceki gece çıktığı eğlence turu erken bitti. Hadise müdavimi olduğu mekanda eski aşkı Hakan Baş'la pişti olmaktan son anda kurtuldu.

Güzel oyuncu Hande Soral, kız kardeşi Bensu ve sevgilisi Hakan Baş'la bu mutlu anlarını selfie yaparak ölümsüzleştirdi.

UFUK ÖZCAN / ÖZEL